Timisoara

La Timisoara admiram sambata prima mireasa din flori naturale 100%

La Timisoara admiram sambata prima mireasă din flori naturale 100%

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 8 ani si 3 luni
Apartine de
Atelierul de Flori
Vizualizari
1434

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 31 august 201312.00 – 16.00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Sâmbătă, 31 august Atelierul de Flori din Timişoara va realiza o rochie de mireasă alcătuită integral din flori naturale. Rochia va fi purtată de mireasa Ioana Selner pe toata durata nuntii ei şi reprezintă o premieră pentru România.

Fiecare fetiţă visează la ziua nunţii, ziua în care va purta rochia aceea minunată cu care se va simţi ca o printesă… Nu e un basm, prinţesa chiar există şi se va căsători sâmbăta asta! Ea are o rochie albă din flori naturale 100%, care îi pune în valoare personalitatea şi formele perfecte. “Rochia de mireasă trebuie să fie precum cea care o poartă, iar aceasta rochie mă reprezintă în totalitate : e inedită, elegantă şi atent lucrată”, spune Ioana Selner, fericita posesoare a rochiei de mireasă din flori naturale.

Echipa de la Atelierul de flori Timişoara se va confrunta sâmbătă cu cea mai mare provocare de până acum: să « livreze » mireasa îmbrăcată în flori la biserică, unde o vor aştepta mirele, familia şi prietenii. Provocarea cea mare este însăşi realizarea rochiei alcătuită 100% din flori naturale.
«Estimăm că vom folosi între 500 şi 1000 de flori albe, diafane şi foarte fine. Tehnica de realizare este prin lipire, fixare cu sârmă specială şi coasere. Pentru a asigura prospeţimea florilor pe tot parcursul nunţii, rochia va fi realizată sâmbătă, începând de la ora 6.00 dimineaţa.» spune Anca Vlad, designerul rochiei.

Valoarea unei astfel de ţinute începe de la 3.000 euro, iar în funcţie de natura florilor şi complexitatea lucrării, poate ajunge până la 5000 de euro. Atelierul de flori va fi deschis publicului larg, toţi cei care doresc să admire unicatul fiind aşteptaţi între orele 12.00 – 16.00 pe Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr.8.

Anul trecut Anca Vlad, designerul Atelierului de flori a creeat o astfel de rochie pentru un târg de nunţi (cea care poate fi văzută în fotografii), însă prima mireasă din România îmbrăcată 100% în flori va fi Ioana Selner, care va ajunge la nuntă pe sagway (acel vehicul motorizat cu două roţi, având o axă care se echilibrează folosind giroscoape şi senzori de înclinare), îmbinând astfel ineditul cu eficienţa în ceea ce priveşte transportul acestei deosebite rochii.

Cei care doresc să fotografieze sau să filmeze minunata rochie şi pe îndrăzneaţa mireasă sunt rugaţi să îşi confirme prezenţa la numărul de telefon 0723.320.989 (Anca Vlad).

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta