Timisoara

Lansare Turneu Universitar de Dezbateri TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI

Lansare Turneu Universitar de Dezbateri TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
505

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 27 septembrie 201918:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Lansare Turneu Universitar de Dezbateri TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI
Vineri 27 septembrie, începând cu ora 18:00, la Universitatea de Vest Timișoara, va fi lansat Turneul Universitar de Dezbateri TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI, în cadrul Săptămânii de inițiere la UVT.

Proiect dezvoltat la invitațiile a șapte universități de prestigiu din România, de către echipa filmului TOUCH ME NOT - câștigătorul Ursului de Aur la Festivalul de Film de la Berlin, turneul de dezbateri TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI invită publicul studențesc și nu numai la conversație și reflecție, alături de protagoniștii-cheie ai filmului, pasionați activiști pentru drepturile omului din Europa, și regizoarea filmului Adina Pintilie.
Dialogul va face referire la teme precum: intimitatea, relația cu propriul corp și modul în care ne raportăm la Celălalt, dar și capacitatea noastră de empatie.

Prima dezbatere-eveniment din cadrul proiectului va avea loc în Aula Magna UVT și va fi moderată de Mugur Daniel Ciumăgeanu, psihoterapeut si lector univ. dr. la Universitatea de Vest Timișoara, Director Programe de Formare la Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă (ARTCC).

Accesul este liber în limita locurilor disponibile, pe bază de rezervare online pe eventbook.ro
Printr-o serie itinerantă de zece dezbateri - eveniment care vor avea loc între 27 septembrie și 16 octombrie în 6 centre universitare din România - Timișoara, Cluj, București, Iași, Brașov, Sibiu - Turneul Universitar de Dezbateri TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI propune o întâlnire transformativă între studenți si comunitățile vulnerabile vizate de film, invitându-i la conversație: despre diversitate, incluziune, despre respectul pentru cei din jur și posibilitatea schimbării de mentalități.
Eveniment co-organizat de Universitatea de Vest,
în parteneriat cu Asociația Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii
co-finanțat de Primăria Municipiului Timișoara, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara
cu sprijinul
Consulatului Republicii Federale Germania la Timișoara
susținut de
Asociația IDENTITY.EDUCATION, Asociația CEVA DE SPUS,
UNLOC, Fundația ART ENCOUNTERS, Asociația PELICULA CULTURALĂ, Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă, OSUT Organizația Studenților de la Universitatea de Vest Timișoara,
AIESEC Timișoara, CAMELOT (Centrul de Pedagogie și Andragogie), META Spațiu