Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Lansare de carte – ”Labilitate”, de Ramona Balutescu

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 8 ani si 8 luni
Vizualizari
1112

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 10 martie 201616:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Lansare de carte – ”Labilitate”, de Ramona Băluțescu

Jurnalista timișoreancă – dar care publică la Oradea Press – Ramona Băluțescu a absolvit o facultate unde ți se spune, de regulă, că un câine care mușcă un om nu este știe. Iar omul care mușcă un câine se califică pentru a fi știre. Cu toate acestea, Ramona încearcă, de ani de zile, să vorbească și despre cel care se apleacă asupra câinelui (metaforic, și nu numai, vorbind), să-l ajute. Și o face nu prin știre, ci prin reportaj.
În această mângâiere a celui mai slab, a celui nevăzut, neapreciat, nesprijinit, de lângă noi, intră multe: cățeii și păsările fără stăpân, dar cu probleme, oamenii fără adăpost, înghețați și umiliți, cei care îi ajută – printre care găsim și nume cunoscute, ca al mitropolitului ortodox Ioan Selejan, episcopului greco-catolic Virgil Bercea, al vicarului său, Olimpiu Todorean, al Rodicăi Cojan – oamenii puși să trudească atunci când sunt zile de bucurie și odihnă, oameni care pleacă genunchiul atunci când alții nu își arată decât orgoliile, la nenorociri, oameni care au nevoie de proceduri medicale pe care nu și le permit sau de sânge, mult sânge, profesori al căror nume pare dus, ca fumul de țigară, dar care au lăsat ceva în urma lor. Și o poveste aparte.
Toate acestea le regăsim în volumul cu articole ”pe social”, cu titlul ”Labilitate”, pe care jurnalista îl va lansa joi, 10 martie, de la ora 16.00, la Centrul Social de Urgență pentru Persoane fără Adăpost, din Timișoara, din Str. Telegrafului nr. 8. Cartea a apărut recent la Editura Emma din Cluj și este ilustrată de către artistul plastic timișorean Silvia Moldovan, cu schițe care întregesc într-un mod aparte, sensibil și frumos-aluziv, ideea de labilitate (sau fragilitate) a celui de lângă noi.

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro