Timisoara

Lansarea romanului ''Razvratitii''

Detalii lansare de carte

Social links
Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
539

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 16 mai 201918:30-20:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Joi, 16 mai, de la ora 18.30, vă aștept cu drag să vorbim despre Răzvrătiții, la Cuib d'Arte ((Strada Marasesti, nr. 14).

''Răzvrătiții’’ este despre căutări și perfecțiune, despre a nu te mulțumi niciodată cu jumătăți de măsură, pentru că jumătățile de măsură îți schingiuiesc sinele, îți dau senzația că te ajută să intri în rândul lumii, dar acolo e amorțire și depersonalizare. Despre a pune viața pe primul plan, cu tot ce ar trebui ea să fie: pasiune nesfârșită, îndrăgostire perpetuă, auto-descoperire care nu se sfârșește niciodată. Despre cum e să fii viu în viață și mort în viață. Despre oamenii-oameni și oamenii-umbră.

E despre cum iubirea vindecă, dar nu întotdeauna. Despre cum traumele rămân, chiar și atunci când par să se acopere cu o crustă promițătoare. Despre cum luciditatea e bună, fiindcă te ajută să crești ca ființă umană, dar este și rea, pentru că îți face imposibile unele zile. Despre părinți și copii, despre tristețea nesfârșită, despre imposibilitatea de a fi de ajuns. E despre sinucidere, dar și despre luptă și supraviețuire.

Despre ce înseamnă fericirea.

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta