Timisoara

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro

Lansarea seriei fantasy pentru copii ANDILANDI de Sînziana Popescu

Lansarea seriei fantasy pentru copii ANDILANDI de Sînziana Popescu

Detalii lansare de carte

Social links
Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
631

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 18 aprilie 201917:30-18:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Joi, 18 aprilie 2019, ora 17.30

Lansarea seriei fantasy pentru copii ANDILANDI scrisă de Sînziana Popescu și apărută la editura Nemi.

Invitați: Sînziana Popescu și Livia Coloji

Seria Andilandi, inspirată din miturile românilor și din basmele noastre din bătrâni, îi va purta pe cititori într-o lume fascinantă, populată de personaje mitologice românești readuse în actualitate, dar și de personaje moderne, cu care copiii se pot identifica cu mare ușurință.

Sînziana Popescu propune prin seria Andilandi povești sută la sută românești, basme contemporane în care filonul folcloric este foarte frumos adus în fața cititorilor. Ielelor, Căpcăunilor, Zmeilor, Strigoilor, Blajinilor, Balaurilor, Sânzienelor, Ursitoarelor, Calului Năzdrăvan și Solomonarilor li se alătură un personaj cu o semnificație cu totul specială – tăcuta și profunda Andilandi, Pasărea Măiastră. Ea asigură trecerea copiilor în lumea de basm, pe Celălalt Tărâm, unde suspansul și surprizele se țin lanț.

Fiecare roman din serie scoate la lumină personaje-cheie noi și fiecare dintre aceste povești este una cu morală, însă fără să fie moralizatoare. Basmele românilor sunt din nou la modă!


Accesul la eveniment este gratuit. Categoria de vârstă este de 9 ani.

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro