Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Lansarea volumului colectiv Underground TM

Lansarea volumului colectiv Underground TM

Detalii lansare de carte

Social links
Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
386

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 26 ianuarie 202317:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Librăria Esotera vă invită joi, 26 ianuarie 2023, la un eveniment special - lansarea volumului colectiv „Underground TM. Orașul care nu se vede”, editat de Cristian Vicol la editura Brumar.
Underground TM cuprinde texte inedite scrise de 19 autori timișoreni (născuți, crescuți sau mutați aici) despre Timișoara, dar alta decât cea a promenadei și a centrului dichisit – povești despre oamenii care au devenit eroii urbani ai cartierelor, despre barurile de rockeri, de punkeri, de houseri, de raveri, de maneliști, despre cârciumile de pe străzile mărginașe, despre piețele de vechituri, despre droguri și despre sex, despre cerșetori și despre infractori, despre eveniment ieșite din comun, trăite de ei sau de alți timișoreni, indiferent de perioada istorică.
Au participat la volum: Sorin Băiaș, Emil Biebel, Adriana Cârcu, Tudor Crețu, Borco Ilin, Mugur Ioniță, Cosmin Leucuța, Alexandru Maniu, Goran Mrakić, Bogdan Munteanu, Daniela Rațiu, Lucian‑Vasile Szabo, Adrian Petru Stepan, TraianȘ.Șoimu, Daniel Timariu, Marcel Tolcea, Vlad Marko Tollea, Andrei Ursu și Cristian Vicol.
La eveniment vor vorbi, alături de editor, scriitorii Marcel Tolcea și Daniel Timariu.
Vă așteptăm în cea mai veche librărie independentă din Timișoara!

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com