Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Lăptișorul de matcă - aliatul perfect pentru sezonul rece

Lăptișorul de matcă - aliatul perfect pentru sezonul rece

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 11 luni si 1 zi
Vizualizari
392

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Este bine cunoscut faptul că lăptișorul de matcă este foarte benefic pentru starea de sănătate, pentru persoanele de orice vârstă. Acesta este vitalizant, funcționând ca un tonic natural în perioadele aglomerate, în care se instalează neplăcutele stări de oboseală fizică sau psihică. Mai mult decât atât, acesta reușește datorită compușilor săi să contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

Consumul lăptișorului este recomandat indiferent de sezon, însă, cu precădere, se recomandă în sezonul rece. Având un bun aport în funcționarea sistemului imunitar, ne ajută iarna să ne menținem sănătoși. Cu toții iarna suntem mai predispuși la răceli, gripa de sezon făcându-și apariția odată cu schimbările de temperatură.

Trecerea de la un sezon la altul nu mai este treptată, ca odinioară, ci se petrece brusc, iar organismul nu are timp să se obișnuiască cu schimbările atmosferice. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care se recomandă ca mai ales în sezonul rece, să apelăm la consumul acestuia.

Beneficiile pe care lăptișorul de matcă le aduce stării noastre de sănătate sunt numeroase, cu atât mai mult dacă este consumat în mod corespunzător. Pentru a putea beneficia de toate proprietățile sale în sezonul rece, se recomandă a se consuma toamna, în cure de câte 6 sau 8 săptămâni. Desigur că se poate consuma și pe parcursul anului, însă pentru a asigura o bună funcționare a sistemului imunitar pe parcursul sezonului rece și pentru a face față cu bine schimbărilor de temperatură, se recomandă să ne pregătim din timp. Astfel, curele ținute cu 2 lingurițe de lăptișor pe zi, timp de 6-8 săptămâni, pot face minuni.

Pentru a ne bucura pe deplin de proprietățile sale, se recomandă să consumăm lăptișor de matcă pur. Uzul lăptișorului poate fi atât intern cât și extern, însă pentru mai bune rezultate și a beneficia din plin de ceea ce ne poate oferi, se recomandă consumul intern, în fiecare dimineață, în cure de 6 sau de 8 săptămâni.

Care sunt beneficiile lăptișorului de matcă asupra organismului în sezonul rece?
Consumul de lăptișor de matcă este recomandat zilnic, întregii familii, întrucât ajută la menținerea unei alimentații echilibrate. Acesta conține toată gama aminoacizilor esențiali, pe care organismul nu îi poate sintetiza. Acesta este o sursă importantă de vitamine, care nu trebuie să lipsească nimănui, dacă se dorește o bună funcționare a organismului. Fiind numit și vitamina antistres, regăsim în lăptișorul de matcă complexul de vitamina B, dar în special vitamina B5.

Fie că îl consumăm intern sau extern, lăptișorul de matcă ne surprinde cu beneficii nebănuite, cum ar fi:

  • Întărirea sistemului imunitar
  • Tonic pentru organism, mai ales în perioadele de stres, tulburări de memorie, oboseală psihică sau fizică
  • Menținerea valorii normale a tensiunii arteriale și a colesterolului din sânge
  • Hidratarea tenului
  • Reminelarizarea părului și a unghiilor
  • Regenerarea țesutului epitelial
  • Menținerea elasticității și fermității tenului
  • Diminuarea semnelor eistente și prevenirea apariției altelor noi.

Lăptișorul de matcă mai este cunoscut și ca fiind unul dintre cele mai valoroase produse apicole, întrucât conține substanța activă Acid 10 HDA, ce contribuie la instalarea efectelor antibacteriene, antifungice și antivirale ale organismului. Mai mult decât atât, consumul de lăptișor de matcă contribuie la transmiterea influxului nervos între neuroni.

Fie că alegem să consumăm lăptișor de matcă pur, fie îl adăugăm în alimente, efectele pe care le are asupra stării de sănătate se mențin. Atunci când îl alegem pur, desigur că beneficiem de mai multe proprietăti ale lăptișorului de matcă, întrucât este natural. Mai avem însă posibilitatea de a-l consuma cu apă călduță sau în deserturi, pentru a-l accepta mai ușor. În acest fel poate fi și acceptat de către copii mult mai bine.

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro