Timisoara

Leadershipul feminin si cunoasterea de sine - Seminar: Identitatea profesionala si orientarea catre scopul interior

Leadershipul feminin si cunoasterea de sine - Seminar: Identitatea profesionala si orientarea catre scop

Detalii eveniment

Telefon
0721424322
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1901

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 4 decembrie 201417:00 - 20:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Leadershipul feminin si cunoasterea de sine - Seminar: Identitatea profesionala si orientarea catre scop

TEMATICA SEMINAR:
Ti-ai propus o transformare majora, un moment de stralucire in propria ta cariera?
Ce este atat de important pentru tine incat sa fii dispusa sa treci printr-un proces plin de schimbari ca sa obtii acel lucru?
Modalitatea de a obtine cele mai bune rezultate este sa iti formulezi foarte clar scopurile. Analizeaza-ti viata si gandeste-te ce anume poti face pentru a trece de la stadiul de bun la excelent, pentru a fi recunoscut pentru valoarea pe care o ai si pentru a experimenta sentimentul de satisfactie care te va insoti in mod obligatoriu.
Uneori, convingerile limitate referitoare la ceea ce poti face si de ce anume esti capabil isi au radacinile in experiente din trecut, care pur si simplu nu mai sunt aplicabile persoanei care esti acum. Acest lucru poate sta in calea indeplinirii propriului scop sau chiar al increderii de a formula un scop ambitios.
Rutina in gandire si exprimare poate crea limite. In actul de conducere te vei concentra pe ceea ce crezi tu ca este important. Vei administra ceea ce crezi tu ca trebuie administrat. Valorile tale, lucrurile in care crezi iti vor influenta actiunile si imaginea pe care ti-o faci despre tine iti va determina succesul. Credintele tale, valorile pe care le imbratisezi si perceperea unui scop mai inalt ca manager se influenteaza reciproc si iti formeaza comportamentul.
Cum se intampla asta poate fi explicat folosind un model simplu.
Exista cinci niveluri de invatare, comunicare si transformare, care sunt esentiale pentru a-ti dezvolta flexibilitatea in gandire si comportament. Acestea sunt:
1.… cea ce te consideri a fi iti formeaza IDENTITATEA
2.… ceea ce este important pentru tine si in ce crezi iti influenteaza VALORILE si CONVINGERILE
3.… cunostintele si abilitatile tale determina CAPACITATEA
4.… ceea ce faci si spui determina REZULTATELE pe care le vei avea in
5.… MEDIUL - locul in care vei alege sa actionezi
Iti propun sa te gandesti putin la identitatea ta profesionala!
Pilotul automat te ajuta sau te saboteaza?
Cum reactionezi la probleme? Ce crezi tu ca gestionezi?
Cat de bun manager esti?
Pentru a intelege mai bine cum “etichetele – influenteaza pilotul automat” si cum putem face schimbari mari pentru imbunatatirea performantei, te invit sa participi la seminarul aplicativ despre “Identitatea profesionala si orientarea catre scopul interior”.

DESCRIERE SEMINARII:
Seminariile “Leadershipul feminin si cunoasterea de sine” se adreseaza femeilor si tinerelor active si dinamice, oferindu-le o experienta educativa riguroasa si personalizata prin seminarii tematice scurte si intensive in domeniile management & leadership avand o abordare holista asupra vietii in toata bogatia detaliilor ei.
Seminariile sunt intemeiate pe dezvoltarea cunoasterii de sine, atat in spatiul individual cat si interpersonal, si sunt menite sa ajute femeile aflate in pozitii de conducere sa-si perfectioneze aptitudinile si competentele, precum si depasirea propriilor bariere interioare care limiteaza exprimarea sinelui.
Te invit asadar, să experimentezi o nouă abordare a conceptului de training pentru dezvoltarea capacitatilor de conducere prin învățare transformațională.

OBIECTIVELE SI STRUCTURA SEMINARIILOR:
1. Formarea aptitudinilor – imbogatirea cunostintelor si competentelor necesare dezvoltarii carierei de manager & leader, cunostinte specifice indisepnsabile pentru maximizarea potentialului profesional si personal
2. Competente interpersonale – dezvoltarea autocunoasterii si gestionarea emotiilor

SEMINARIILE SE ADRESEAZA:
• femeilor care se află în rol de lider, team leader, manager, antreprenor
• femeilor și tinerelor care doresc să își consolideze profilul personal, care doresc să înceapă o activitate pe cont propriu sau să își crească nivelul de încredere în capacitățile proprii
• femeilor active și ocupate aflate în pozitii de conducere oferindu-le o experiență educativă personalizată, riguroasa și interactivă

BENEFICIILE PARTICIPARII LA SEMINAR:
• formarea unor aptitudini de conducere avansate cu scopul cresterii performantei personale si implicit a performantei organizationale
• stimularea si imbunatatirea autocunoasterii, gestionarea emotiilor si a relatiilor interpersonale
• clarificarea valorilor, telurilor si optiunilor in cariera; cresterea satisfactiei in cariera
• imbunatatirea aptitudinilor antreprenoriale
• schimbarea stilului interpersonal, de exemplu trecerea de la un stil competitiv de tipul “comanda si control” la unul colaborativ – dezvoltarea leadershipului autentic
• feedback constructiv oferit de un coach profesionist – o resursa activa pentru manager pentru explorarea, dezvoltarea si maximizarea potentialului acestuia

ORGANIZARE:
Taxa participare: 180 Ron
Discounturi:
- early bird: 150 lei (pentru plata efectuata pana la 30 noi. 2014)
- inscrierea la min. 2 seminarii 150 lei/seminar

INSCRIERE:
Program: 17:00 – 20.30
Locatia: se va anunta la fiecare grupa formata
Numar participanți: max.16