Timisoara

Leasing auto pentru masini de calitate second hand

Leasing auto pentru masini de calitate second hand

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
539

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Esti persoana juridica si iti doresti sa achizitionezi o masina prin leasing auto? Se poate si pentru autoturisme la mana a doua! Unde? Acolo unde parcurile auto profesioniste faciliteaza relatia cu companiile cu experienta in leasing auto, iar conditiile sunt mai mult decat accesibile. Acum e si mai simplu sa te bucuri de achizitia unei masini la un pret mai redus decat investitia in una noua. Afla mai multe!

Programe de leasing auto pentru afaceri ca pe roate

Afacerile merg ca pe roate, atunci cand ai aliatii potriviti langa tine. Atunci cand vine vorba de achizitionarea unei noi masini pentru firma, calitatea tehnica ridicata se poate regasi si in cazul autoturismelor la mana a doua. Este cazul masinilor rulate in afara granitelor tarii, cu pana la 5 ani vechime si maxim 150.000 de km, care pot fi accesate prin programe de leasing auto avantajoase pentru clienti.
Indiferent de tipul si marca masinii vizate, de la Mercedes-Benz, BMW, Audi, Ford, Volvo, pana la Dacia si multe alte optiuni, modelul pe care doresti sa il achizitionezi poate fi cumparat cu mai mare usurinta.

Conditiile pentru a accesa programele de leasing auto

In functie de tipul de finantare si de compania finantatoare, exista o serie de conditii, una dintre ele fiind tipul de documentatie necesar. Pentru toate cazurile, parcurile auto profesioniste au parteneriate avantajoase, din care rezulta beneficii multiple pentru cumparatorii iubitori de masini. Cum ar fi:

  • leasing auto cu avans de la 15% pana la 30% avans, in functie de tipul societatii si momentul infiintarii sau situatia contabila a firmei;
  • leasing auto cu dobanda de la 4.5 % pana la 3.99%, in functie de tipul de finantator ;
  • documentatie pentru leasing auto ce necesita doar acte must-have pentru efectuarea analizei sau chiar numai in completarea unor formulare obligatorii.

Leasing auto pentru masini second hand verificate si testate

Ca afacerea sa mearga ca pe roate, masina achizitionata trebuie sa isi demonstreze abilitatile tehnice inainte de cumparare. Cum altfel daca nu prin intermediul parcurilor auto profesioniste care testeaza toate informatiile din cadrul profilului masinii? De la numarul de kilometri reali, pana la starea motorului, a caroseriei, functionalitatea dotarilor si nu numai, profesionistii se asigura ca la dispozitia cumparatorului vor fi numai informatiile reale si validate. De asemenea, test drive-ul va fi nu numai gratuit, ci si complet. In plus, in cadrul acestui tip de parcuri auto vei putea beneficia, pe langa leasing auto, de servicii precum buy-back garantat sau service auto pe o perioada de pana la 12 luni de la achizitie pentru orice defectiune.

Parcuri auto si companii experte in leasing auto colaboreaza

E asa cum ai citit. Exista astfel de parcuri auto care ofera cumparatorului acces facil la programe de finantare prin colaborarea cu companiile experte in leasing auto. Daca inca nu ai aflat de autogeist.ro, e timpul sa le faci o vizita, chiar si online, pentru ca au o platforma dedicata cumparatorilor, cu toate informatiile necesare.
Autogeist.ro se adreseaza tuturor soferilor pasionati, si mai ales persoanelor juridice, carora le asigura accesul la programe avantajoase de leasing auto. Conditiile foarte accesibile si calitatea serviciilor oferite de autogeist.ro ii plaseaza in topul mediilor de achizitie a masinilor din intreaga tara. Daca acum e timpul sa iti duci afacerea la un alt nivel, profita de aceste oportunitati dedicate tie.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389