Timisoara

Leasing Automobile pune in vanzare cele mai actuale modele de masini rulate

Leasing Automobile pune in vanzare cele mai actuale modele de masini rulate

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1597

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Timpul si energia investite in cautare masinii rulate in stare excelenta pot fi reduse atunci cand alegeti sa lucrati cu un profesionist in vanzari auto. Leasingautomobile.ro este o companie fruntasa printre dealerii si partenerii autorizati care dispunde de cele mai actuale modele masini rulate. Colaborand cu un dealer autorizat evitati neplacerile ulterioare achizitiei: defecte ascunse, un pret prea mare in raport cu calitatea masinii si alte probleme tehnice nementionate in momentul negocierilor.

Masinile second hand disponibile in parcurile auto Leasing Automobile sunt automobile de calitate, mereu printre preferintele clientilor, cum ar fi: cabrio, roadster, autoturisme break, berline.

Masini rulate prin leasing financiar cu leasingautomobile.ro

Atunci cand colaborati cu un dealer autorizat, nu numai ca puteti fi sigur de calitatea masinii second auto, dar puteti sa achizitionati modelul mult visat, chiar daca nu dispuneti de suma integrala. Aceste lucru este posbil gratie programelor de finantare Leasing Automobile puse la dispozitia clientilor.

Pentru a afla ce modele sunt disponibile pentru programul de leasing, accesati site-ul unde veti putea vizualiza toata gama de masini rulate importate (Germania sau alte tari europene vestice). Pentru persoanele juridice, leasingul financiar este personalizat in functie de fiecare client.

Documentatia necesara pentru acordarea unui leasing financiar este prezentata pe site, atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice autorizate ce doresc sa intre in posesia unei masini rulate cu ajutorul acestui tip de finantare. Compania Leasing Automobile lucreaza doar cu firme partenere specializate, pentru a facilita procedurile implicate de obtinerea, respectiv acordarea unei astfel de finantari.

Echipa leasingautomobile.ro este mereu preocupata de crearea conditiilor si a unui cadru relaxat atunci cand clientii doresc sa cumpere o masina second hand, drept urmare showroom-urile din Arad si Galati ii asteapta pe toti cei care doresc sa aleaga modelul potrivit. Consultantii companiei le sunt alaturi clientilor in tot procesul de achizitie: acestia identifica nevoile si preferintele clientilor, dupa care le recomanda masina second hand potrivita. In cazul in care masina dorita nu mai este pe stoc, reprezentantii leasingautomobile.ro se angajeaza sa gaseasca respectivul model, asigurandu-se ca masina este in stare buna, iar datele prezentate sunt cele reale. Clientul nu este nevoit sa depuna vreun efort, primind masina la cheie, dupa ce toate demersurile au fost realizate de echipa de profesionisti Leasing Automobile.

Oferta de masini rulate propusa de leasingautomobile.ro, reprezentata de Leasing Automobile este de luat in considerare pentru masini rulate in stare exceptionala, cu toate taxele platite si garantie inclusa (3 luni sau 15.000 km). Masinile rulate pot fi vizualizate si analizate fie online, fie intr-unul din parcurile auto amenajate in Arad si Galati.

Pentru cei ce isi doresc o schimbare, de acum o pot face! Nimic mai simplu: contactati compania leasingautomobile.ro pentru a afla detaliile programului buy-back: dumneavoastra dati la schimb masina actuala si o diferenta de bani pentru a primi o noua masina.

Nu ezitati sa contactati compania leasingautomobile.ro, pentru a discuta cu unul dintre consultantii nostri, online: officearad @ leasingautomobile.ro (Parc Auto Arad) sau office @ leasingautomobile.ro (Parc Auto Galati) sau la unul dintre numerele de telefon: 0741414466 (Showroom Arad) sau 0741414488 (Showroom Galati).

Showroom Arad:
Mail: officearad @ leasingautomobile.ro
Telefon: 0741414466
Calea Timisorii, Nr. 142, Arad.

Showroom Galati:
Mail: office @ leasingautomobile.ro
Telefon: 0741414488
Str.George Cosbuc, Nr. 138, Galati.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389