Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

LeasingAutomobile.ro – Dealer auto cu experienta in comertul cu auto rulate iti recomanda sa alegi cea mai benefica metoda de achizitie: contract de leasing

LeasingAutomobile.ro – Dealer auto cu experienta in comertul cu auto rulate iti recomanda sa alegi cea mai benefica metoda de achizitie: contract de leasing

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1450

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Achizitionarea unei noi masini implica numeroase demersuri din partea ta, pe care trebuie sa ti le stabilesti cu mare atentie inainte de cumparare. Demarezi cautarea propriu-zisa, fie pe website-uri de specialitate, fie in parcuri de auto rulate in care poti gasi numeroase modele si marci care se potrivesc cerintelor tale, dar inca esti indecis asupra metodei de achizitie si a beneficiilor acesteia.

Inainte de a incepe sa-ti cauti efectiv viitoarea masina, stabileste-ti cateva detalii dinainte, care sa iti scurteze procesul de achizitie – modelul pe care il doresti (sau top trei modele, pentru a avea de unde alege), specificatiile cele mai importante pe care vrei neaparat sa le aiba (precum aer conditionat, geamuri incalzite, sistem audio performant, cai putere, tipul de combustibil utilizat etc.), culoarea (daca este un criteriu important pentru tine) si, nu in ultimul rand, varianta de plata care sa corespunda posibilitatilor tale de investitie.

Si, dupa realizarea acestei liste, urmeaza sa iti cauti masina sau sa te gaseasca ea pe tine. Insa, dintre a o cauta pe diverse website-uri, pe care gasesti anunturi de la diverse persoane (denumiti si samasari) care intermediaza constant astfel de afaceri cu masini, iti prezentam in continuare cea mai eficienta metoda.

Achizitionarea de la persoane care intermediaza afaceri vs din parcuri auto

Fiecare varianta prezinta caracteristici pro si contra, avantaje si dezavantaje pe care trebuie sa le iei in calcul.
In cazul masinilor second hand pe care le gasesti puse la vanzare pe diverse website-uri de catre persoane care se ocupa de astfel de afaceri, poate exista problema sa nu achizitionezi exact masina care iti este prezentata.

In sensul in care, caracteristicile prezentate pot diferi, iar masina poate avea defectiuni ascunse. In plus, este nevoie de nenumarate controale pe care trebuie sa le faci (de exemplu la mecanici auto) pentru a fi sigur de starea masinii. In ceea ce priveste cazul parcurilor auto, aspectele pozitive sunt mai numeroase decat cele negative. Astfel, atunci cand vizitezi un parc auto gasesti intr-un singur loc mai multe modele de autoturisme care sa se incadreze in criteriile tale. Totusi, trebuie sa fii atent ce parc auto alegi sa vizitezi.

De aceea, pentru a avea siguranta ca gasesti masini de calitate, recomandarea sunt parcurile auto private ale firmei Leasing Automobile – Parc auto Arad si Parc auto Galati. Este adevarat faptul ca drumul pana la acestea poate fi destul de lung, insa cele doua au fost special amplasate in parti diferite ale tarii pentru a fi mai usor accesibile. Totusi, acest aspect negativ poate fi trecut cu vederea daca vei lua in calcul faptul ca, achizitionand o masina dintr-unul dintre aceste doua parcuri auto, stii cu adevarat ce cumperi.

Leasing Automobile a dezvoltat aceste parcuri auto rulate pentru a veni in ajutorul persoanelor care doresc sa cumpere o masina performanta, importata din Germania si alte tari vestice, tari recunoscute pentru calitatea autoturismelor lor.

La Leasing Automobile consultantii firmei asigura toate datele tehnice reale ale masinii, fara defecte ascunse sau alte nereguli. In plus, toate documentele si formalitatile sunt parcurse cu grija si respecta legile in vigoare din Romania.

Pentru mai multe informatii acceseaza website-ul:
Sau telefoneaza la unul dintre numerele:
0741414488 – Galati / 0741414466 – Arad

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro