Timisoara

LeasingAutomobile.ro - Oferte promotionale pentru masini in rate atestate pentru performanta si calitate

LeasingAutomobile.ro – Oferte promotionale pentru masini in rate atestate pentru performanta si calitate

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
927

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru toti pasionatii de automobile performante au fost create diferite solutii de finantare prin sisteme de creditare auto prin diferiti intermediari bancari sau prin sisteme de finantare de tip leasing financiar pentru masini in rate de calitate garantata de producatori ale marcilor recunoscute in plan international.

Exista o multitudine de variante special realizabile pentru toti cei care nu isi permit sa achiztioneze un autoturism prin achitarea sumei integrale direct la furnizor sau producator, iar una dintre aceste variante consta in achizitia unei masini in rate performante prin sistem de leasing, ceea ce determina o investitie garantata si o economisire considerabila in urma achizitiei.

Leasing Automobile – Partener de incredere pentru achizitie masini in rate in conditii avantajoase

Firma Leasing Automobile determina toate solutiile necesare pentru ca dvs. sa nu intampinati dificultati in privinta achizitiei de masini in rate dorite si disponibile intr-unul dintre parcurile auto (fie din Arad, fie din Galati). Obiectivul colaborarii dvs. cu firma Leasing Automobile consta legatura pe care o realizati cu firme partenere specializate in leasing auto in vederea realizarii unui contract de finantare. Ceea ce implica intocmirea actelor si formalitatilor necesare astfel incat sa beneficiati de cele mai bune servicii din domeniul finantarilor auto.

Pentru a cumpara o masina in rate exista doua modalitati: sistemul de leasing si finantarea printr-un credit auto, fiecare metoda avand avantajele si dezavantajele ei. In primul rand, sistemul de leasing se adreseaza persoanelor juridice, pe cand creditul auto este accesibil doar pentru persoanele fizice. Ideea principala consta in faptul ca firma Leasing Automobile este considerata ca un intermediar intre dumneavoastra si firmele partenere specializate in tot ceea ce tine de documentele necesare si pasii pentru obtinerea unui contract de leasing.

De ce sa apelati la o firma de leasing?

Obtinerea unui contract pentru credit auto este in mod normal un proces foarte complicat si necesita o buna informatie din partea dumneavoastra si foarte multe drumuri facute pana la incheierea si aprobarea respectivului contract. De aceea, serviciile oferite de aceasta firma sunt menite sa usureze procesul de cumparare a unui automobil in rate, iar dupa ce este complet dosarul cu toate actele si formularele puteti sa obtineti finantarea dorita in maxim 24 de ore.

Masinile ce se gasesc in parcul auto de la Leasing Automobile sunt foarte diferite, astfel incat dumneavoastra sa va gasiti exact modelul pe care il cautati si nu aveati posibilitatea inainte sa il cumparati din motivele enumerate mai sus. In cazul in care nu sunteti hotarat la un model de automobil, puteti sa beneficiati si de consultanta din partea echipei de profesionisti de la departamentul de vanzari, care va ofera informatii concrete legate de utilitatile oferite de respectiva masina.

Pachetele de leasing oferite sunt diferite, pentru ca depinde de optiunea clientului pentru masina in rate, daca este una noua sau rulata, exista posibilitatea sa beneficiati si de servicii de finantare de pana la 100% si mai ramane ca dumneavoastra sa platiti asigurarile ce sunt obligatorii cum ar fi: CASCO si RCA.

Date de contact

In cazul in care sunteti hotarat sa cumparati o masina in rate si serviciile oferite de Leasing Automobile sunt avantajoase pentru dvs., nu ramane decat sa intrati pe site-ul si sa luati legatura cu cineva din personal.

In plus, telefonati la urmtoarele numere de telefon: 0741414488 si 0741414466.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389