Timisoara

Lectia de prim ajutor

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Vizualizari
594

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 2 decembrie 201516:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Învaţă suportul vital de bază în situaţii de urgenţă şi exersează acordarea practică a primului ajutor alături de instructorii SMURD!

Începând cu acest an, programul ”Lecţia de prim ajutor‘‘ iniţiază cursuri gratuite de prim ajutor în cinci mari oraşe din ţară, pe lângă Capitală, printre care se numără şi Timişoara. Te invităm, aşadar, miercuri, 2 decembrie, de la ora 16:00 la primul curs ”Lecția de prim ajutor” din inima Banatului.

Înscrie-te acum, completând formularul online:
ATENŢIE! Numărul de locuri disponibil pentru curs este limitat. Primii 30 de cursanţi înscrişi vor fi admişi. Principiul de selecţie este ‘Primul venit, primul servit’, aşa că grăbeşte-te să completezi formularul dacă te-ai hotărât să participi. Dacă apare ceva neprevăzut şi nu poţi veni după ce ai completat şi trimis formularul, te rugăm să anunţi pe e-mail la contact[at]lectiadeprimajutor.ro până la data limită a înscrierilor de luni, 30 noiembrie, ora 12:00 AM. Cei selectaţi vor afla pe e-mail sau telefon restul detaliilor (locul, direcţii etc.) până cel târziu marți, 1 decembrie!

CE VEI ÎNVĂŢA LA CURS?
Vei învăţa de la instructori specializaţi principalele soluţii de prim ajutor în cele mai frecvente cazuri de urgenţă şi vei fi asistat la executarea manevrelor de prim ajutor pe un manechin. Resuscitare cardio respiratorie – basic life support (BLS) şi manevra Heimlich se numără printre manevrele de prim ajutor pe care le vei învăţa de la instructorul SMURD.
Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de NN Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.