Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Lectura bilingvă „Viața mea cu zombi și dovleci-bombă”

Lectura bilingvă: „Viața mea cu zombi și dovleci-bombă” " cu Christian Tielmann și Zapf

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Apartine de
Centrul Cultural German
Vizualizari
687

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 19 septembrie 201818:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Lectura bilingvă: „Viața mea cu zombi și dovleci-bombă” " cu Christian Tielmann și Zapf

E de-abia prima zi de școală și Max își dă seama că lucrurile nu sunt așa de roz: tot felul de tipi afurisiți sunt după el și chiar nu reușește să mai înțeleagă lumea. Ce fel de colegi sunt aceștia? Toți sunt zombi? Din fericire, Max are imaginație și prieteni care îi pot salva viața!

Seria “School of the dead” a autorului german Christian Tielmann este o carte nemaipomenită, plină de aventuri și distracție. Ilustrațiile cărții de benzi desenate sunt realizate de către Zapf, sunt foarte speciale și cu siguranță îi vor distra pe cititori, fie ei băieți sau fete.

Miercuri, 19 septembrie 2018, de la ora 18:30, autorul și ilustratorul vor fi prezenți la librăria La Două Bufnițe pentru a se întâlni cu publicul din Timișoara.

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara