Timisoara

Lecturi in culori pentru copii

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
Centrul Cultural German
Vizualizari
1839

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 10 iunie 201416:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Luna iunie aduce cu sine şi vacanţa de vară – însă înainte ca aceasta să înceapă, dorim să invităm copiii inca o data la atelierul „Lecturi în culori”.

Cei cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, în 3 iunie, de la ora 16, în biblioteca Centrului Cultural German (str. Dr. Liviu Gabor nr. 1).

Cei cu vârste cuprinse între 8 şi 11 ani, în 10 iunie de la ora 16, în biblioteca Centrului Cultural German (str. Dr. Liviu Gabor nr. 1).

Intrarea este liberă.

Categoria 3-7 ani:
Tinerii vizitatori se vor putea bucura de poveşti ilustrate, elemente muzicale şi diferite jocuri didactice care le vor aduce mai aproape limba germană.

Categoria 8-11 ani:
Povestiri nostime şi jocuri didactice vor stârni imaginaţia ascultătorilor, oferindu-le posibilitatea să se implice, iar micile exerciţii de lucru manual şi fişe de lucru completează provocarea. Pentru această categorie de vârstă sunt necesare cunoştinţe de limba germană.

Pentru a împrumuta cărţi şi CD-uri, copiii se pot înscrie la biblioteca Centrului Cultural German, care este deschisă şi în perioada vacanţei, cu excepţia lunii august.