Timisoara

LexCars.ro –Servicii de vanzari auto noi si de consultanta specializata create din pasiune pentru autoturisme performante

LexCars.ro –Servicii de vanzari auto noi si de consultanta specializata create din pasiune pentru autoturisme performante

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
770

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Automobilul determina intotdeauna cele mai bune si performante metode si solutii de deplasare astfel incat tot mai multi oameni ii recunosc utilitatea si achizitioneaza modelul care se incadreaza cel mai bine in indicii personali ai fiecaruia, in privinta sigurantei si vitezei. Dintr-o gama impresionanta de automobile disponibile pe piata de profil din Romania, soferul pasionat de masini performante apeleaza la un dealer autorizat in servicii de vanzari auto noi si masini rulate premium.

Compania Lex Cars este o companie romaneasca specializata in vanzari auto noi si rulate de cea mai buna calitate, la un pret accesibil. Eficienta si profesionalismul care caracterizeaza aceasta companie o recomanda ca fiind una dintre cele mai specializate unitati de achiziti din Romania datorita ofertelor de finantare avantajoase pentru toti clientii sai.

Descopera cele mai avantajoase oferte de achizitie pentru masini de lux

Pentru a intra in proprietatea masinilor disponibile in parcu l auto din orasul Tirgu-Mures al compania Lex Cars, beneficiati de mai multe modalitati de finantare, in cazul in care bugetul tau nu poate fi alocat pentru achitarea pretului integral.
  • Compania Lex Cars ofera posibilitatea achizitionarii masinii visate prin metoda contractului de leasing – Metoda extrem de facila si sigura, in special pentru clientii care isi doresc un autoturism, dar nu au la indemana suma necesara pentru achizitionarea acestuia. Pentru a oferi securitate deplina in cadrul acestor contracte, compania Lex Cars detine parteneriate cu mai multe companii renumite pe plan national pentru experienta acestora. Printre aceste companii se numara : BT Leasing, BCR Leasing sau UniCredit Leasing;
  • O alta modalitate prin care puteti intra in posesia unui autoturism distribuit de compania Lex Cars este cea a procedeului de Trade In. Metoda Trade In implica un schimb intre masina veche a clientului cu o alta masina aleasa de catre acesta din portofoliul companiei. Pentru inceput este necesar doar sa completati un formular pe care il puteti gasi accesand pagina de internet a companiei, sectiunea Trade In;
  • Cea mai accesata si confortabila pentru client modalitate de achizitionare ramane totusi metoda clasica a cumpararii la pretul integral oferit pentru respectivul automobil.

Vanzari auto noi – Autoturisme perfomante si de lux pentru orice exigenta

Prin serviciul de vazari auto noi, compania Lex Cars asigura un portofoliu care cuprinde autoturisme de lux noi si rulate din gama premium. Lex Cars distribuie autoturisme care poarta emblema unor marci recunoscute pe plan mondial pentru calitatea si caracteristicile inedite detinute de fiecare model in parte.

Printre marcile masinilor disponbile in parcul auto al firmei Lex Cars se numara marci de gama premium precum: Maserati, Porsche, BMW, Bentley s.a.

LexCars.ro - Date de contact – Din pasiune pentru automobile de lux

Daca doriti sa va achizitionati o masina superba, specialistii deparatamentului de consultanta va asigura cele mai avantajoase oferte.

Pentru mai multe detalii in legatura cu autoturismele aflate pe stoc, va invitam sa accesati website-ul: www.lexcars.ro
Sau sa sunati la numarele de telefon: 0745145250, 0732224455, 0365455102.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389