Timisoara

Libertatea interioara

Libertatea interioara - Timisoara, 20-22 mai si 24-26 iunie

Detalii eveniment

Telefon
0721517672
Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
737

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ciclul Grand Master development - dezvoltare personala aprofundata

Dezvoltarea personala este o parte a vietii care nu se termina niciodata. Pe masura ce incepi sa cureti, sa vindeci iti dai seama ca intrebarile sau problemele care apar sunt din ce in ce mai subtile, mai fine.

Daca ai participat la vreunul din cursurile Psiholistart, ai deja destule instrumente pentru a-ti face viata mai buna. Iar daca vrei mai mult, vrei finete, vrei sa simti in interiorul tau acea libertate sa traiesti viata cu toata inima, am pregatit un nou program:

Grand Master development- dezvoltare personala aprofundata

Daca vrei sa castigi acea libertate interioara, sa simti ca traiesti din toata inima, te invit acum la primele 2 module din Ciclul Grand Master development:

WS 1.Vindecarea copilului interior - Timisoara, 20-22 mai 2016

WS 2. Restart la viata - Timisoara, 24-26 iunie 2016

Workshopurile sunt distincte, astfel te poti inscrie la oricare din ele, sau la ambele.

Cine poate veni: oricine care nu este la prima intalnire cu dezvoltarea personala, NLP Practitioner, Master NLP
Workshop 1. Inner child healing - Timisoara, 20-22 mai 2016
Cand ai probleme si nu iese totul asa cum iti propui poti sa dai vina pe ghinion, pe ceilalti pe viata. Suferi, cumva le rezolvi, insa nu te gandesti ca in mare parte problemele sunt creatia inconstientului tau. In interiorul tau exista un copil....un copil care sufera, care a stabilit la un moment dat ce e bine si ce e rau, un copil care si-a stabilit drumul in viata. Este acel copil care ai fost odata si care care detine toate traumele, durerile, dezamagirile, furiile, tristetea, criticile. Il putem numi copilul interior, Sinele interor, Esenta interioara sau cum vrei.
Acest copil nu isi doreste decat apreciere si iubire, insa pentru ca nu le-a primit asa cum a avut nevoie la un moment dat, sufera in continuare, iar ca adulti avem parte de:blocaj in comunicare, neincredere, boala, emotii negative, amanarea lucrurilor, probleme alimentare, probleme de relatie, neiubire de sine, saracie, accidente etc.E acel lucru care te tine pe loc, oricat ai vrea sa te dezvolti, fara sa fii capabil sa atingi libertatea si linistea interioara pe termen lung.
Prin vindecare simti cu te eliberezi, incepi sa fii TU, iubindu-te, cunoscandu-ti valoarea.

Ce vom face:

- descoperirea emotiilor, convingerilor dobandite despre viata si sine care afecteaza viata prezenta, descoperirea neimplinirilor din copilarie
- recreerea copilariei cu alti ochi, modificarea perceptiei asupra lucrurilor
- intalnirea cu copilul interior si vindecare
- transe de vindecare si impacare a copilului interior
- Soul retriever (renegociere contracte/convingeri) pentru intoarcerea ACASA a copilului interior
- reconstruirea starii de copil/libertate
Vom folosi: jocuri, scenete, NLP, transe ghidate, carduri Points of You
Cand: 20-22 mai 2016, dupa urmatorul program:
vineri, 20 mai, orele 16.00-20.00
sambata (21 mai) si duminica (22 mai), orele 10.0-18.00 (cu 3 pauze de cafea si o pauza de masa de masa de o ora si un sfert)
Pret: 450 lei (inscrierea si participarea la ambele workshopuri aduce 200 lei reducere, costul pentru cele 2 module fiind 700 lei)


Workshop 2. Restart la viata - Timisoara, 24-26 iunieAcest workshop este parte din tabara cu acelasi nume, care s-a desfasurat in 4 editii
Scenariul de viata este planul de viata inconstient,„facut in copilarie, intarit de parinti, justificat de evenimente ulterioare si culminand intr-o alternativa aleasa” - What Do You Say After You Say Hello
Scenariul de Viață este ca o rolă de film, filmul vieții noastre și ecranul pe care se proiectează este chiar viața noastră. Acest scenariu se formează până la 7 ani prin tot ceea ce se întâmplă, tot ceea ce ni se transmite, tot ce suntem învățati și prin experiențele noastre personale. Astfel ne construim o poveste, un scenariu:SCENARIUL DE VIATA și tot restul vietii noastre vom pune in scena aceasta poveste. Inconstient vom juca diferite roluri care ne vor duce spre succes sau esec.
Scenariul este cel mai puternic instrument pe baza caruia functionam si ne permitem sau nu sa avem viata pe care o dorim. E trist ca oricat ne-am zbate, adulti fiind, sa nu putem ajunge acolo unde dorim, pentru ca gestul cuiva, sau mesajul parintilor ne-a facut sa credem ca NU PUTEM!
Ce vom face:
- intelegerea modului defectuos in care ne-am creat Scenariul de viata
- analizarea influentelor pe care le-am primit de la altii, constientizarea si stergerea acestora
- schimbarea aspectelor din trecut care te limiteaza
- reprogramarea viitorului si renastere cu noi resurse
- transe, meditatii de intoarcere la Sinele interior
Vom folosi tehnici NLP, Analiza Tranzactionala, exercitii de relaxare si transa, discutii libere, jocuri de rol.
Cand: 24-26 iunie 2016, dupa urmatorul program:
vineri, 24 iunie, orele 16.00-20.00
sambata (25 iunie) si duminica (26 iunie), orele 10.00-18.00 (cu 3 pauze de cafea si o pauza de masa de masa de o ora si un sfert)
Pret: 450 lei (inscrierea si participarea la ambele workshopuri aduce 200 lei reducere, costul pentru cele 2 module fiind 700 lei)


TRAINER: Psih Lidia Cotosman
• Master Trainer NLP
• Psiholog, Psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica, atestat COPSI
• NLP Practitioner si Master NLP sub egida ITANLP, atestat ARONLP si EANLP
• coach NLP format de Michael Carroll si John Thompson
• trainer acreditat de Ministerul Muncii• peste 600 ore de formare suplimentara in psihoterapie Cognitiv-comporamentala (Leo Zoutewelle, M.A., Olanda), Intervenţii Cognitiv-comporamentale (Daniel David, Cluj-Napoca), hipnoza clinica (Jeno-Laszlo Vargha si Kristina_Gabriella Szabo), Hipnoanaliza tranzactionala – Psihoneuroimunologie (Jure Yorah Biechonsky), Hipnoza clinica (Prof. Frans Peeters), Co-counceliing (Peter J. Hawkins), Hipnoza (John Thompson), metoda ESPERE, Coaching Cognitiv-Comportamental (Daniel David)
• 8 ani experienta in consultanta (resurse umane, marketing, management de proiect si management) si 6 ani pozitii de conducere in marketing
• sustinere programe de formare NLP Practitioner si Master NLP - ITANLP, ARONLP SI EANLP in Timisoara, Bucuresti, Pitesti, Sibiu, Iasi
• peste 4000 de ore sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personala si formare in NLP, tabere interne si internationale NLP
• experienta in peste 60 grupuri de formare in NLP (NLP Practitioner si Master NLP), Ateliere de Dezvoltare personala si Tabere de dezvoltare personala
• experienta in peste 50 workshopuri sustinute la Conferinte sau alte evenimente
Costuri: 450 lei/workshop. Persoanele care se inscriu la ambele workshopuri au reducere 200 lei, costul total al celor doua intalniri fiind 700 lei.