Timisoara

Ligia Catuna si Asociatii

Detalii cabinet de avocatura

Adresa
Timisoara, Bulevardul Take Ionescu, nr. 23, ap. 6
Telefon
0256432767
Fax
0256491587
Categorie
Cabinete / Societati avocatura
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
2891

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet de avocatura

Ligia Cǎtuna si Asociaţii din Timisoara - societate civilă de avocatura

Ligia Cătuna şi Asociaţii este societatea civilă de avocaţi pregatită să răspundă celor mai înalte exigenţe ale dvs., îmbinând experienţa şi notorietatea avocatului fondator cu dinamismul şi determinarea unei echipe tinere, într-un corp de avocaţi unit şi puternic. Biroul de avocatură a fost înfiinţat în anul 1987 când partenerul coordonator, Ligia Cătuna, a fost admisă în avocatură. O dată cu intrarea în vigoare a legii permisive pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, a fost înfiinţată societatea civilă de avocatură Ligia Cătuna.

Încă din anul 1990 şi până în prezent, societatea de avocatură oferă asistenţă juridică specializată pentru societăţi multinaţionale dar este calificată şi pentru asistarea clienţilor privaţi în litigii de dreptul familiei sau cauze penale.Serviciile societăţii de avocatură pot fi efectuate, la cerere, direct în limbile engleză, franceză sau italiană.

Echipa noastră este compusă din avocaţi tineri şi motivaţi având colaborări cu notari, experţi şi traducători autorizaţi. De asemenea, colaborăm cu avocaţi din străinătate şi cu societãţi importante de avocatură din România. Cu toate că nu suntem o societate de avocatură cu un număr foarte mare de avocaţi, ne prezentăm cu încredere ca fiind o echipă aptă sã găsească soluţii rapide, eficiente, dinamice şi cu costuri reduse la problemele juridice ale clienţilor.

Oferim consultanţă juridică pe bază de abonamente lunare dar şi cu tarifare orară. Desigur, onorariile se discutã şi negociază cu fiecare client în parte, în funcţie de nevoile juridice personalizate ale acestora. Suntem recunoscuţi pe piaţă şi ne-am menţinut o reputaţie bună, nu numai pentru rezultatele profesionale dar şi prin prisma promptitudinii, flexibilităţii programului, dinamicii şi seriozităţii de care dăm dovadă. Pe scurt, vă putem acorda asistenţă juridică (consultanţă şi reprezentare în litigii) în următoarele domenii:
  • Drept comercial, Tranzacţi comerciale, Contracte, Insolvenţă
  • Dreptul muncii, Conflicte de muncă, de drepturi şi de interese
  • Contencios administrativ şi fiscal
  • Drept de proprietate intelectuală
  • Dreptul mediului
  • Drept comunitar şi internaţional privat
  • Dreptul familiei
  • Drepturi reale
  • Drept penal.

Orar cabinet de avocatura

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre cabinet de avocatura

Localitate: Timisoara
Tip: Societate Civila Profesionala
Zone din Timisoara: Tipografilor