Timisoara

Linked Culture - conferinta de marketing si management cultural

Linked Culture - conferinta de marketing si management cultural

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1077

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 21 martie 2019 - Vineri 22 martie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

PRbeta te invită, în 21-22 martie, între orele 09 - 17, la INCUBOXX, la CONFERINȚA LINKED CULTURE, dedicată întregului arsenal de practici culturale, unde Managementul, Marketingul și Arta, în toate formele sale, se îmbină armonios.

Conferința Linked Culture facilitează comunicarea între oamenii creativi și întreprinzători, manageri culturali, artiști, reprezentanți ai instituțiilor culturale din zona centrală și de vest a țării, studenți și toți cei care sunt interesați de domeniu.

Cea de-a treia ediție este dedicată definirii managementului și marketingului cultural de astăzi.

O reflectare asupra artelor.
Muzică. Teatru. Artă contemporană. Film. Literatură.

Conferința aduce în discuție importanța extinderii domeniului culturii prin profesionalizarea managementului cultural și a înțelegerii strategiei vaste de marketing, abordând exemple din întreg sectorul cultural și artistic, cu ajutorul profesioniștilor invitați, care activează în această arie.

Data: 21 - 22 martie 2019
Loc: INCUBOXX Timișoara

Formatul conferinței îmbină prezentări, dezbateri și ateliere practice, încurajând schimbul liber de idei și experiență.

Prețul unui bilet Early Bird pentru prima zi din cadrul Conferinței Linked Culture este de 99 lei, iar cel pentru participarea la fiecare workshop din cea de-a doua zi este de 49 lei.