Timisoara

Lista de cumpărături pentru casă - ce conține?

Lista de cumpărături pentru casă - ce conține?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
386

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fiecare călătorie la supermarket devine o adevărată aventură, atunci când nu ți-ai făcut o listă bine pusă la punct, iar fiecare întoarcere acasă, o serie de tresăriri la gândul că nu ai luat tot ce îți propuseseși. Situația este cu atât mai delicată atunci când abia ce te-ai mutat sau ai renovat; casa începe să semene, din ce în ce mai mult, cu o pânză goală, pe care ai datoria să o umpli. Deși nu există o modalitate magică prin care tot ceea ce ai nevoie să îți apară imediat în cămin, ne poți citi ghidul. Ne-am propus să îți oferim câteva puncte de plecare pentru momentele în care lista de cumpărături se aseamănă unei provocări.

Detergenții (toți detergenții!) Una dintre cele mai mari probleme este mentenanța unei case. Tot ce ai curățat va necesita, din nou, atenție într-o zi-două-trei. Uneori, nici nu poți fi sigur că ai reușit să cureți fiecare ungher, iar teama de a deteriora mobilierul devine din ce în ce mai apăsătoare. În plus, toate facilitățile de igienă personală trebuie să fie puse la punct. Asta este condiția sine qua non a unei bune viețuiri, pentru ca tu să fii, cu adevărat, în confortul casei tale.

Deși sunt foarte multe firme de produse de curățenie, lucru care te-ar putea deruta, noi îți vindem un pont. Poți cumpăra detergenți profesionali pe hygienplus.ro. Aici, vei găsi produse care să corespundă tuturor nevoilor tale, începând cu igiena individuală și terminând cu mentenanța întregii case.

Dispensere și coșuri de gunoi

Dacă citești acest articol ești, cel mai probabil, un iubitor de ordine. La fel de probabil este că știi cât de greu e de menținut aceeași ordine. Pentru a lupta mai ușor cu apariția subită a gunoiului, cu paharele care se tot varsă și ambalajele care riscă să rămână pe birou, îți recomandăm să ai câte un coș de gunoi în fiecare cameră. Astfel, eviți să suprasoliciți coșul din bucătărie și, mai mult decât atât, vei putea să arunci, rapid, toate produsele care deja și-au îndeplinit scopul în casa ta.

Dispenserele sunt, la rândul lor, utile. Cum nu știi niciodată când se întâmplă un accident casnic, e de preferat să ai mereu la îndemână șervețele care să absoarbă umezeala neașteptată sau praful care s-a depus prin diferite cotloane.

Cap de mop

Nu este, în niciun caz, o adresare jucăușă, ci, o propunere cât se poate de serioasă! Pentru a asigura curățenia și ordinea casei tale, este nevoie să mături problemele și să dai, mai apoi, cu mopul. Cu oricât sârg ai da cu mătura sau ai aspira, vor exista mereu pete pe care numai mopul le poate elimina. În momentul în care îl alegi, fii sigur că are un cap strașnic pe umeri și că materialul din care e confecționat poate să absoarbă foarte lesne apa.

Și nu uita: spălatul cu mopul pare o corvoadă doar înainte de a începe. Odată pornit, vei vedea că este o activitate de-a dreptul distractivă și chiar home workout, dacă poți privi lucrurile așa.

În loc de concluzii


A deține și întreține o casă va fi, întotdeauna, dificil, însă, noi credem că dificultatea este pe măsura satisfacției obținute la finalul zilei. Iar cu produsele de curățenie potrivite și cu metode rapide de a menține ordinea, sarcina va deveni, considerabil, mai ușoară și mai plăcută.

Sursă foto: pixabay.com/ro/photos/shopping-afaceri-cu-amanuntul-1165437/