Timisoara

LucInves.ro – Schele metalice – Echipamente profesionale si solutii tehnice inteligente pentru proiecte dedicate celor mai inalte constructii

LucInves.ro – Schele metalice – Echipamente profesionale si solutii tehnice inteligente pentru proiecte dedicate celor mai inalte constructii

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1102

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In domeniul constructiilor, anumite echipamente, utilaje si materiale sunt indispensabile pentru realizarea diferitelor tipuri de constructii. Indiferent de planurile acestor proiecte, echipamentele de schele metalice sunt recomandate pentru activitatile de lucru la inaltime, in special in cazul hidroizolatii sau termoizolatiilor pentru cladiri.

Exista 2 tipuri principale de schele: cele din lemn (dar care nu au capacitatea de sustinere a unei greutati prea mari) si cele din metal, denumite schele metalice cu o capacitate foarte mare de sustinere a greutatii si posibilitatea de facilitare a activitatilor de lucru la inaltimi considerabile. O caracteristica importanta a acestor echipamente consta in faptul ca pot fi montate si demontate foarte usor intr-un timp foarte scurt ceea ce determina si rapiditatea finalizarii proiectelor. Bineinteles, fapt demonstrat in conformitate cu indicatiile comerciantului acestor produse.

LuvInvest.ro – Echipamente profesionale si utilaje performante


Schelele metalice pot fi reutilizate in repetate randuri si de foarte multe ori, iar rezistenta si integritatea acestora este foarte importanta si garantata de specialistii companiei LucInvest.ro, pentru siguranta muncitorilor in cadrul proiectelor de constructii. Aceste schele metalice creeaza un acces mult mai facilt pentru lucrul la fatadele cladirilor si permit muncitorilor sa lucreze asupra si a celor mai mici detalii. Acest aspect este important mai ales pentru cei care renoveaza cladiri istorice, unde fatadele au o importanta deosebita. Faptul ca aceste schele pot fi reutilizate inseamna ca pretul acestora este foarte avantajos.

Schele metalice pentru lucrari la inaltimea asteptarilor dvs. – Luc Invest, un partener de incredere


Firmele de constructii au nevoie de un partener de incredere care sa ii ajute pe angajatii din domeniul constructiilor sa sporeasca considerabil timpul de realizare a diferitelor activitati de pe santier. Compania romaneasca, Luc Invest detine un intreg arsenal de echipamente si sisteme necesare tipurilor de acvitati in cadrul carora atentia la detalii este principalul atuu pentru constructii realizate la inaltimea asteptarilor dvs. Prin intermediul firmei Luc Invest realizati una dintre cele mai inteligente investitii, deoarece echipamentele si produsele disponibile sunt comercializate prin intermediul a doua servicii importante: vanzari schele metalice si inchirieri schele metalice. Fiecare serviciu are propriile sale avantaje pe care ramane sa le descoperiti in functie de preferintele dvs.

Investitii de viitor prin servicii de calitate asigurate de compania Luc Invest


Interesul dvs. pentru echipamente profesionale este preintampinat de serviciile Luc Invest, iar societatea detine un personal calificat ceea ce confera siguranta ca fiecare utilaj sau sistem necesare in domeniul constructiilor detin autorizatia necesara si sunt recomandate pentru lucrari de calitate si proiecte realizate in cel mai scurt timp.

Pentru a beneficia de sfaturile si expertiza reprezentantilor societatii sunati la numarul de telefon: 0745410817 si accesati website-ul companiei: lucinvest.ro

Date de contact – Societatea Luc Invest
Depozitul din orasul Buzau - Adresa: DN2-E85 numarul 79, localitatea Gura Calnaului, Judetul Buzau
Depozitul din Bucuresti - Adresa: Soseaua Oltenitei numarul 181, Popesti Leordeni, judetul Ilfob (Fabrica Danubiana)

Pentru informatii detaliate cu privire la proiectele si necesitatile dvs. accesati adresa de e-mail: office @ lucinvest.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389