Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Lucruri pe care persoanele anxioase au nevoie să le facă zilnic

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Apartine de
Clinica Naturell
Vizualizari
473

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nu este ușor să trăiești cu anxietatea. Pe de altă parte, nici nu ne putem transforma viața într-un continuu șir de nefericire, luptă și chin, astfel că trebuie să găsim și să folosim orice metode care să ne ajute în ceea ce privește gestionarea anxietății. Iar unele dintre aceste metode țin de gesturi pe cât de mici, pe atât de consistente, de durabile și de eficiente. Iată:

  • Atunci când te trezești dimineața și mintea imediat începe să îți spună ce ar trebui să faci sau nu, respiră adânc și conștient. Concentrează-te pe această respirație și folosește-ți toate simțurile pentru a conștientiza tot ceea ce te înconjoară. Aceste acțiuni te ajută să diminuezi din caracterul obsesiv al gândurilor și stărilor și să înlături teama.
  • Caută și folosește orice sursă de amuzament sau de umor. Poți să îți faci un obicei în a căuta zilnic niște glume sau meme-uri sau poți chiar să îți instalezi pe telefon o aplicație care ți le poate furniza pentru că orice ocazie în care poți râde sau te poți amuza de ceva reprezintă o oportunitate de a elimina anxietatea.
  • Practică recunoștința, făcându-ți un obicei în a identifica și conștientiza zilnic un motiv pentru care să fii recunoscător. Asta îți va ajuta mintea să se concentreze pe aspectele pozitive, și nu pe cele negative.
  • Nu practica multitaskingul și îndeplinește câte o sarcină o dată. Multitaskingul nu doar că îți va agrava starea de anxietate, însă îți va afecta și productivitatea. Fapt care conduce, din nou, la anxietate și nemulțumire.
  • Înlocuiește starea de anxietate, făcând ceva folositor. Fie că speli vasele sau dai cu aspiratorul, orice acțiune utilă de acest gen contribuie la creșterea sentimentelor pozitive și este o cale prin care îți poți canaliza energia spre ceva constructiv.
  • Unul din marile adevăruri privitoare la anxietate este acela al mâncatului nervos, compulsiv. De aceea, pentru toate acele momente în care simți nevoia să recurgi la orice tip de mâncare, doar că să îți consumi trăirea, îți recomandăm să ai mereu cu tine un măr sau două care te vor ajuta astfel să stai departe de mâncarea nesănătoasă cu toate consecințele care decurg din aceasta.
  • Pune bani în fiecare zi într-o pușculiță, indiferent cât de mică ar fi suma. Asta te poate ajuta la creșterea sentimentului de siguranță și stabilitate, eliminând acele stări de anxietate provocate de problema banilor.
  • Fă mișcare. Nu contează dacă mergi la sală sau la o simplă plimbare. A fi mai activ fizic îți va permite să beneficiezi de un moment în zi în care poți elimina toate stările negative, încărcându-te de cele pozitive.
  • Dacă bei cafea, încearcă să te rezumi doar la o cană sau, și mai bine, încearcă să combini în aceasta cană cafea cu cofeină și cafea decofeinizată pentru că ideal este să reduci cât se poate de mult numărul stimulilor nervoși.
  • Nu îți fie rușine că suferi de anxietate. Învață să o accepți pentru că rușinea nu face altceva decât să te facă să te simți și mai rău și să îți accentueze anxietatea.

Îți dorim sănătate și frumusețe mereu în #armonie_cu_natura!

Cu drag,

Clinica Naturell
Calea Bogdăneștilor, nr. 22, Timișoara
telefon: 0723512025, 0722214421, 0785288112

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/