Timisoara

Luna decembrie la Fundația „Pentru Voi”

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
991

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Luna decembrie la Fundația „Pentru Voi”

Luna decembrie este întotdeauna plină de evenimente frumoase la Fundația “Pentru Voi”. În acest an, cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități, am primit cu mare bucurie vizita ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, care a vizitat centrele de zi, a stat de vorbă cu beneficiarii, cărora le-a dăruit îmbrăcăminte și i-a binecuvântat..

“Aici se trăiește Evanghelia lui Hristos, se trece de la cuvânt la faptă.
Bunul Dumnezeu să mângâie pe toți cei care sunt în suferință”,
a notat ÎPSS în cartea de onoare a Fundației.

Cu ajutorul companiilor care sprijină Fundația "Pentru Voi", am păstrat tradiția ultimilor ani, participând la târgurile de Crăciun, organizate în cadrul Continental Automotive si Hella România.
Toate produselele realizate de persoanele cu dizabilități intelectuale de la fundatie,se găsesc pe site-ul nostru www.pentruvoi.ro. Se muncește de zor la comenzi, se fac modele noi de produse și felicitări, pentru ca firmele sau persoanele fizice să aibă o gamă variată din care să aleagă.
Un alt eveniment al lunii decembrie este Bazarul Caritabil “Dăruiește de Crăciun!” Este un eveniment online, prin care ne-am propus să vindem haine noi, de calitate, la prețuri mici, astfel încât să putem strânge cât mai mulți bani pentru susținerea serviciilor sociale.


Campania de fundraising din luna aceasta se concentreaza atât pe sponsorizările de la microîntreprinderi, cât și pe cele de la companiile cu cifra de afaceri peste un million de Euro. Sperăm că vom avea sprijinul mediului de afaceri timișorean și că firmele vor alege să ajute Fundația” Pentru Voi” cu acei 20% din impozit, pe care oricum i-ar plăti Statului.


“În 3 decembrie, este Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități, de aceea am ales să îl invităm pe ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, la Fundația Pentru Voi din Timișoara, cunoscând aplecarea pe care Sființa Sa o are pentru probleme sociale ale comunității. Este foarte importantă implicarea Primăriei și Consiliului Local și a firmelor prin direcționarea unor fonduri către fundație, fiindcă așa am reușit să rezistăm peste 22 de ani.”, a declarat Laila Onu.