Timisoara

Lycos Courier

Lycos Courier

Detalii

Adresa
Timișoara, Splaiul Penes Curcanul, nr. 3-5, cam. 10
Telefon
0723245508, 0749036211
Categorie
Curierat rapid
Modificat
acum 1 an si 3 zile
Vizualizari
3898

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Lycos Courier Timisoara - curierat rapid in Timisoara si judetul Timis


Compania Lycos Courier se defineste ca fiind prima companie postala particulara din Romania care, prin implementarea sistemului american de furnizare a serviciilor postale, reuseste sa distribuie intracitadin (in interiorul localitatilor) mii de plicuri si materiale publicitare pe zi! Atunci cand companiile clasice de curierat nu reusesc expedierea unui volum mare de trimiteri, intervenim noi! Din 2003 pana in prezent am reusit sa mentinem legaturile de parteneriat cu multe companii, fie ca sunt autohtone, fie ca sunt multinationale.

Bariere au fost si inca mai sunt. Una dintre acestea este cea legislativa care, prin diferite acte normative, reuseste sa mentina - inca - un monopol al pietei de servicii postale. Alta bariera fiind cea economica, pe inteles: instabilitate! Sa nu mai amintim de cea politica. Cele trei "bariere" reusind sa se completeze reciproc...din pacate: o legislatie stufoasa, institutii si autoritati mai mult sau mai putin create artificial, schimbarile de "hotarari" si "ordine" in functie de schimbarile ministrilor si/sau directorilor, taxe, suprataxe si hypertaxe, birocratia ridicata la rang superior...si exemplele pot continua.

Dar, trecand peste aceste practici negative made in Romania, Compania Lycos Courier a reusit sa aduca un "suflu" in acest domeniu. Prin sistemul anglo-saxon, sau american ... zic unii, procesul de distributie al trimiterilor postale (fie ca vorbim de simple scrisori, facturi, corespondenta, pliante publicitare, ziare, reviste, etc.) este de 2-3 ori mai mic decat cel clasic.

Reteta este simpla: un management la standarde inalte; un marketing eficient, flexibil la cerintele fiecarui beneficiar; respect fata de clienti; o baza de date foarte bine pusa la punct si actualizata lunar cu numarul de locuinte din localitate; o retea postala eficenta; curieri responsabili si motivati; studii si analize in functie de populatie (varsta, pregatire, conditii sociale, etc), de cartiere, de zone, o retea postala dusa la perfectiune; curieri responsabili si motivati; etc.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00