Timisoara

MacPixel

MacPixel

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Martir Conciatu, nr. 11
Telefon
0256243895
Web
https://macpixel.ro
Categorie
Design web
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
1669

Voteaza & Distribuie

Prezentare

MacPixel Timisoara

Ceea ce facem este producţie grafică. Creaţie! Ne băgăm o grămadă de cunoştiinţe diverse în cap pentru a scoate o sigură idee care să ajungă să întregească un proiect. Pornim de la machete mici, de la cartoane decupate, creioane colorate, foarfecă şi lipici pentru a ajunge la varianta digitală în care programe sofisticate, mulţi megarami şi milioane de pixeli compun varianta finală.

De pe calculator ea ajunge mai apoi să prindă viaţă pe un perete de clădire, într-un magazin, spaţiu de expoziţie, pe umeraşul unei case de modă, capota unei maşini, pliantul sau catalogul unei firmei sau virtual . . . pe un server de internet.

MacPixel ofera servicii de:

  • Branding

Este vorba despre realizarea unei strategii pentru cultivarea imaginii unui serviciu sau produs în mintea cumpărătorilor. Facem "branding" încă de la începuturi. De pe vremea când discheta de 3,1 MB, era singurul mijloc pe care puteai să-ţi copiezi o siglă . . . Doamne ce vremuri

  • Web Design

Am început să facem site-uri pe vremea când CSS era o chestie de noutate absolută. Toată lumea vroia flash. Nu conta cum arată, important era să se mişte ceva acolo. Azi, gusturile dar şi pretenţiile s-au rafinat şi asta e foarte bine pentru industria noastră.

  • Print

Face parte din viaţa noastră cotidiană. Nu trece zi să nu pregătim vreun material pentru tipar fie el digital, offset sau ploter. Nu ne plângem. Nu e o muncă de fabrică, de rutină . . . E o muncă interesantă şi plăcută.

  • Ambalaje

Ambalajul reprezintă un factor cheie în toate formele de business. Este crucial în protejarea bunurilor, depozitarea lor, transportul şi în cele mai multe dintre cazuri, designul ambalajului este prima impresie pe care clienţii şi-o formează despre produsul dvs.

  • Expozitii

Design-ul de standuri pentru expoziţii s-a născut dintr-o necesitate exprimată de către clienţii noştri. Am început din 2005. Ne-a ieşit foarte bine şi putem spune că avem date fixe notate în calendar pentru standuri la diverse târguri de specialitate.

  • Foto/Video

Atunci când atenţia dvs se îndreaptă spre prezenţa pe micul ecran, realizarea unui clip video este cea mai bună soluţie. Un bun scenariu, o idee pe măsură, un montaj şi o regie desăvârşită vor contribui cu siguranţă la creşterea vânzărilor dvs.

Filtre

Zone din Timisoara: UMT