Timisoara

Manere de mobila Bosetti Marella

Manere de mobila Bosetti Marella

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Pret
250 LEI
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Apartine de
Protege Parol
Vizualizari
480

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Roberto Marella SpA este o realitate industrială care întruchipează istoria mânerului și a decorațiilor din ultimii 20 de ani. Producător 100% Fabricat în Italia, complet și specializat în producția de mânere și accesorii pentru BUCĂTĂ, BĂI DE BĂI și LIVING. Astăzi, ROBERTO MARELLA SpA are structura unui grup real; lângă sediul din Roccafranca, există două filiale comerciale: Metal Group din Cerea (Verona), „casa” mobilierului în stil italian, și Arte Metal Style Polska din Polonia, cu două magazine deținute, situate în apropierea centrului istoric al Varșoviei și Cracovia.

Cu o gamă de peste 6.000 de produse și un export care ajunge la 75%, astăzi peste 70 de țări pot fi accesate printr-o rețea densă de exclusivisti și reprezentanți. ROBERTO MARELLA SpA oferă diverse servicii menite să dezvolte și să consolideze o relație de stimă și încredere cu clienții săi, prelungită în timp:
- Dezvoltarea de modele ad-hoc, păstrând confidențialitatea maximă.
- Cercetarea și dezvoltarea finisajelor personalizate
- Îngrijire pentru clienți - răspândit
distribuire
- Punctualitatea în livrări
- Asistență post-vânzare.

Compania italiană Bosetti Marella fondată în 1989 întruchipează istoria accesoriilor de mobilier de design și a decorului din ultimii 20 de ani. Roberto Marella principalul „erou” al acestei povești, fondatorul consideră că cheia succesului brandului este dezvoltarea constantă, predispoziția înnăscută la cercetare și inovație, atenție deosebită la calitate și experiență vastă în colaborarea cu clienții. Principiile sale, Roberto, au reușit să le transmită copiilor săi, Daniel și Sergio, care, împreună cu tatăl său, sunt angajați în conducerea grupului de companii Bosetti Marella, care, pe lângă sediul central din Roccafranca, include cinci filiale din Italia, Franța, SUA, Polonia și Argentina. În prezent produsele companiei (peste 6, 000 de titluri) sunt exportate în 90 de țări. Popularitatea mărcii poate fi explicată prin abordările sale distincte de proiectare, controlul constant al calității și dorința de a satisface nevoile crescânde ale clienților în estetica accesoriilor de mobilier.

Inovație, calitate și excelență Made in ItalyRoberto Marella SpA, o companie italiană onoare de onoare a Made in Italy, specializată în producția de mânere pentru bucătărie, baie și mobilier și oferă piața cu mărci de prestigiu Bosetti Marella Marella și Design. Colecția modernă de Marella Design unintera gamă de mânere, complet fabricată în Italia, proiectată de designerul Marco Bortolin care, inspirat din natură și perfecțiunea sa, a fost capabil să transfere în fiecare obiect detaliile unice pe care le ascunde questultima. Unsprezece modele, fiecare cu propriile sale caracteristici și particularități.

Compania a introdus recent butoane noi pentru a completa seria în prezent în catalog, butoane cu design minimal, de bază, dar perfect potrivite cu detalii unice legate de mânere. Compania caută în permanență noi finisaje care urmează ultimele tendințe în materie de mobilier și colecții care o fac foarte inovatoare și la modă. Toate produsele atestă dorința de a inova și de a crede în cercetare și dezvoltare ca cheie a succesului în afaceri. Colecțiile Marella Design pentru a exprima mai bine excelența produselor Made in Italy care și-au bazat succesul pe calitate, pe creativitate și design.

Filtre anunt

Material: Metal
Gen mobila: Accesorii mobila
Accesorii mobila: Manere mobila