Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Marea Britanie paraseste UE, dar transportul de caini si pisici spre Anglia este in continuare posibil

Marea Britanie paraseste UE, dar transportul de caini si pisici spre Anglia este in continuare posibil

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
611

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ziua Brexit s-a consumat, in mod oficial Marea Britanie nu mai face parte din Uniunea Europeana. Ceea ce parea imposibil, iata ca s-a intamplat. Totusi, efectele Brexit nu se vad inca la adevarata lor amploare si asta pentru ca cele mai multe proceduri continua pana la 31 decembrie 2020 la fel ca si pana acum. Se spera ca in aceste 11 luni sa fie suficient timp pentru cele doua parti sa negocieze un tratat amplu, cu toate detaliile, astfel incat mediul de afaceri si populatia din Marea Britanie si din tarile UE sa nu fie afectate puternic de noul context - cel putin nu in mod negativ.

Romanii care au folosi in trecut servicii de transport animale din Romania spre Marea Britanie si din Marea Britanie spre Romania trebuie sa stie ca aceste servicii se pot contracta si in perioada imediat urmatoare. Transport caini Anglia este un subiect de mare interes pentru romanii care locuiesc, lucreaza sau studiaza pe insula. Cei care au apelat pana acum la acest tip de serviciu stiu ca este vorba despre transport rutier reglementat, care respecta integral legislatia europeana, dar si toate normele etice cu privire la sanatatea si buna dispozitie a animalelor de companie pe durata calatoriei. Altfel spus, catelusii si pisicutele pot ajunge din Anglia in Romania sau din Romania in Anglia in cele mai bune conditii.

Transport pisici Anglia si transport caini Anglia se refera la un serviciu door to door, adica de la adresa la adresa, pentru confortul maxim al utilizatorilor. Transportul se efectueaza cu masini special destinate acestui tip de calatorie pentru caini si pisici. Evident, fiecare vehicul este dotata cu sistem avansat de climatizare, inclusiv cu inregistrarea istoricului temperaturilor pe perioada calatoriei. Cine doreste astfel sa transporte caini sau pisici pe aceasta ruta poate sa stea fara emotii: animalele de companie vor ajunge cu bine la destinatie, stresul cu privire la transport va fi unul minim posibil.

Transport pisici Marea Britanie
, transport caini Marea Britanie - iata subiecte pe care unii deja le considera ingrijoratoare in contextul Brexit-ului. Evident, nimeni nu stie exact care vor fi procedurile in viitor, exista temeri cu privire la proceduri extrem de complicate. Oricum ar fi, cert este ca firma de specialitate care ofera astfel de servicii de transport caini si pisici Romania Anglia poate oferi acum, dar si in viitor, consultanta de specialitate. Firma se poate ocupa de toate actele necesare, inclusiv de ceea ce tine de contactul cu serviciile veterinare. De la A la Z, se asigura totul astfel incat sa nu existe nici incidente de natura birocratica la trecerea frontierelor.

Firma de transport animale in Anglia colaboreaza cu autoritatile de specialitate de foarte mult timp si va fi receptiva la orice fel de cerinte. Schimbarile vor fi cu siguranta aflate in timp util si se vor comunica noile rigori, daca este cazul, catre proprietarii de caini si de pisici care au nevoie de transport international pentru animalutele lor.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro