Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Marius Lupu - make-up artist

Marius Lupu

Detalii make-up artist

Adresa
Timisoara, Strada Petre Ramneantu, nr. 17
Telefon
0726531080
Categorie
Make-up Artisti
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
3788

Voteaza & Distribuie

Prezentare make-up artist

Marius Lupu - make-up artist din Timisoara

Nikolas Make up Studio este solutia unui machiaj profesional, pentru a iesi in evidenta la evenimentele importante din viata dumneavoastra. In viziunea noastra machiajul este oglinda fiecarei femei, orice domnisoara/doamna isi doreste sa arate ingrijita, aranjata, sa-si puna in evidenta trasaturile si punctele forte in orice moment din zi sau noapte, la orice eveniment important sau mai putin important din viata ei.

Mesajul pe care il transmite femeia aranjata este ca ea se respecta si astfel va castiga respectul celor din jur. Societatea in care traim impune niste reguli, standarde ale frumusetii, greu uneori de atins si oricat am dori sa nu fie adevarat, stim cu totii ca prima impresie conteaza si sunteti catalogate de multe ori dupa felul cum aratati atat vestimentar, dar si machiata.

Noi incercam sa va oferim solutia unui machiaj perfect fie de zi, de seara, de mireasa si nu numai, prin diferite tehnici, stiluri de machiaj care sa va ofere schimbarea dorita, sa deveniti mai increzatoare atunci cand va uitati in oglinda. Suntem aici pentru dumneavoastra domnisoarelor si doamnelor si va asteptam sa ne calcati pragul studioului pentru a va dovedi profesionalismul, rafinamentul si atentia noastra pentru dumneavoastra.

Lucreaza la

Filtre make-up artist

Facilitati: Machiaj

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro