Timisoara

Anunt Gold Indepartarea tatuajelor cu laser la Timisoara

Indepartarea tatuajelor cu laser la Timisoara se poate realiza acum fara durere si fara a lasa cicatricii! Clinica Estet & Gyn va ofera servicii de indepartare a tatuajelor cu laser in Timisoara.

Seminar gratuit "Masaj facial japonez"

Detalii anunt

Telefon
0734077160
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 8 ani si 7 luni
Vizualizari
1426

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Act Natural Cometics va invita Joi, 19 februarie 2014, intre orele 9.00 si 17.00 in sala Continental din incinta Hotelului Continental Timisoara la un seminar gratuit "Masaj facial japonez" realizat cu produsele cosmetice naturale de la Attirance de catre experimentata cosmeticiana Felicia Toderas (Academia de Studii Terapeutice Geneva).

Pot participa gratuit toate persoanele care sunt interesate de produse si proceduri cosmetice precum si persoanele care doresc sa beneficieze de o recomandare profesionala privind tipul tenului. In cadrul evenimentului vor fi efectuate (in baza unei programari prealabile) analize gratuite de ten cu recomandari pentru utilizarea produselor cosmetice.
Invitati speciali: designerul vestimentar Lavinia Szilvester care ofera servicii de consiliere vestimentara si va prezenta noul ei concept pentru rochiile de ocazie precum si rerezentanta firmei Cosmetic Oil care va prezenta beneficiile uleiurilor cosmetice.
Pentru detalii si confirmarea participarii contactati-ne telefonic sau email info @ acosmetics.ro
Garantam loc doar celor care confirma participarea!

Anunt Gold Promotii by Salon Vision beauty Timisoara

Salon Vision Beauty Timișoara lansează un șir de oferte promoționale cu ocazia deschiderii în zona 700 Office. Scopul ofertelor îmbină dorința de promovare a serviciilor de remodelare corporală și facială oferite de VBTM cu cea de a oferi momente de răsfăț unor persoane care ...