Timisoara

Masajul talpiilor

Masajul talpiilor

Detalii

Telefon
0724474501
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
347

Voteaza & Distribuie

Prezentare

La fel ca si zona cervicala, spate si umeri, picioarele tale se bucura de atingerile mainilor maseuzei. Masajul talpiilor imbunatateste circulatia, stimuleaza muschii, reduce tensiunea si de multe ori reduce durerea. De asemenea masajul talpii impreuna plus creme speciale ajuta la vindecarea usoara a besicilor de la pantofii incomozi, bataturi si diverse probleme ale unghiilor plantare.

Omul, din timpuri stravechi umbla mult descult pe pamant, era conectat cu energia binefacatoare a pamantului. Prin aceasta, fara sa stie isi facea presopunctura talpiilor. Omul modern care poarta incaltaminte cu talpi din materiale sintetice. Talpiile sintetice creeaza o bariera intre pielea plantar a omului si pamant. Talpiile din piele, de altadata, se folosesc din ce in ce mai putin, pentru ca sunt scumpe si se uzeaza foarte rapid pe asfaltul oraselor.

Prin masaj are loc un transfer de energie intre maseuza /maseur si pacient. Cu cat maseuza dar si pacientul sunt mai conectati cu pamantul si natura cu atat mai usor se realizeaza acest tip de schimb de energie. Totodata este facilitata relaxarea si implicit vindecarea intregului organism. Aceasta vindecare mai usoara se datoreaza stimularii punctelor de acupunctura de pe talpa. Talpa este o harta externa a tuturor organelor interne si externe. Organe pe care nu le putem masa direct si atunci se maseaza punctele reflexogene care corespund acestor organe interne.

Exista tot mai multe studii stiintifice care dovedesc eficienta masajului in talpa. Un studiu facut in 2010 condus de oameni de stiinta in Anglia arata ca masajul plantar incorporat in schema de tratament a avut urmatoarele efecte:
- rezultate vizibile la persoanele cu tulburari fizice si mentale,
- mai putina durere
- relaxare
- un control al emotiilor si o imbunatatire a somnului.

Un alt studiu de data mai recenta 2018, a scos la iveala faptul ca masajul mainilor si a picioarelor a redus anxietatea si a imbunatatit semnele vitale ale pacientilor.

Pentru programari sunati cu incredere la numarul de telefon: 0724474501

Filtre

Tip: Oferte