Timisoara

Mat.Joe

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
1022

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 11 iunie 201623:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Vara pare vară, acum că Ponton Casa Baraj a revenit în viața de noapte. Hot spot-ul din stațiunea Crivaia, Văliug, începe încă un sezon senzațional pe mal, alături de cea mai fresh muzică house a momentului. Petrecerea de deschidere are loc sâmbătă, de la ora 23, alături de nemții talentați de la Mat.Joe.

Matze și Johannes s-au împrietenit în 2006, având în comun pasiunea pentru rap, breakdance și skateboarding. După ce a produs beat-uri hip-hop pentru artiști independenți, duo-ul original din Hannover s-a mutat în Berlin. În capitala Germaniei, Mat.Joe a devenit numele pe care îl cunoaștem și îl iubim acum, redescoperindu-se prin sound-ul său caracteristic : bătăi house pure, alăturate unui soul ritmat cu elemente hip-hop.

Pe cât sunt de talentați în studio, pe atât de energici devin băieții la fiecare gig live, iar atmosfera din altă lume, proprie Casei Baraj, îi va ajută să atingă un nou superlativ. John Trend și Vali Florea se află alături de prietenii lor din Văliug, ca de atâtea ori în ultimii ani, pentru a completa povestea despre libertate scrisă cu muzică electronică. Pontonul este inima Văliugului și deja se simte cât de tare poate să bată.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta