Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Maxoll - lider în ambalaje industriale din 1995!

Maxoll - lider în ambalaje industriale din 1995!

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 saptamana si 1 zi
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
523

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Impactul prețurilor ridicate asupra industriei ambalajelor


Industria ambalajelor a fost grav afectată de prețurile ridicate la energie electrică și gaze naturale, dar și de alte costuri adiționale. În aceste condiții, este esențial să se verifice costul efectiv al ambalajelor utilizate, fără a compromite calitatea foliei și siguranța produselor ambalate.

Compania Maxoll activează în domeniul producerii și comercializării materialelor și mașinilor pentru ambalare colectivă industrială, de mai bine de 29 de ani, echipa noastră depune eforturi pentru a oferi clienților cele mai eficiente soluții de ambalare. În ultimii ani ne-am extins sectorul de producție a foliilor automate și manuale extra-subțiri, astfel se reduc costurile ambalării și se reduce cantitatea deșeului generat.

Eficiență și sustenabilitate


Maxoll activează de peste 29 de ani în producerea și comercializarea materialelor și mașinilor pentru ambalare colectivă industrială. Am extins producția de folii automate și manuale extra-subțiri, reducând costurile și cantitatea deșeurilor generate. Folosind folii subțiri, clienții noștri beneficiază de soluții eficiente și ecologice.

Calitate fără compromisuri


Calitatea ambalajelor este crucială pentru protecția mărfurilor. Folia stretch de calitate superioară asigură o ambalare optimă, prevenind deteriorarea produselor în timpul transportului. Maxoll oferă asistență profesională și monitorizează continuu costurile de ambalare pentru a garanta cel mai bun raport calitate-preț. Deasemenea vă rugăm să utilizaţi numai banda adeziva de cea mai bună calitate.

Parteneriat cu Robopac


Maxoll propune mașini de ambalat de la Robopac, recunoscute pentru fiabilitatea și eficiența lor. Gama variată de echipamente include soluții pentru ambalare verticală și orizontală, cu folie stretch sau termocontractibilă, adaptate nevoilor clienților noștri. Puteti alege o masina de ambalat dintr-o gamă extrem de vastă oferită de compania noastră, totul în funcție de ce aveți nevoie: ambalare verticală sau orizontală cu folie stretch, cu folie termocontractibila, etc.

Energie verde și sustenabilitate


Pentru a oferi o variantă ecologică, recomandăm utilizarea de folie stretch și evaluarea atentă a materialelor pentru a evita produsele de calitate inferioară. Pe de altă parte, lângă prețul / kg al foliei trebuie luată în calcul atât greutatea tubului de carton cât și grosimea foliei, care împreună au un impact direct asupra prețului net al foliei cumpărate. În foarte multe cazuri cu o folie de calitate pe un tub subțire si cu o grosime mică putem obține un cost de ambalare mult mai competitiv decât cu foliile simple standard, la grosimi mari.

Întrebări și vlarificări


Maxoll vă încurajează să puneți întrebări când aveți neclarități. Consultanții noștri sunt disponibili online și în cele 8 puncte de lucru naționale, pentru a vă ajuta să evitați erorile și să optimizați costurile.

Calitatea nu trebuie compromisă


Maxoll, un jucător cheie pe piață din 1995, recomandă să nu cădeți în capcana prețului mic. Alegeți produsele cu cel mai bun raport calitate/preț pentru a asigura ambalarea și transportul sigur al mărfurilor. Folosiți banda adezivă și folia stretch de cea mai bună calitate pentru rezultate optime.


Vrei să ştii mai multe despre noi?
Te aşteptăm cu drag la sediul nostru central
Str. Rakoczi Ferenc, Nr. 96, Odorheiu Secuiesc, 535600
Tel.: 0266 212 892 | 0266 217 862
Fax: 0266 218 063
e-mail: office@maxoll.ro

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro