Timisoara

Men Tour - transport de persoane si de colete international

Men Tour - transport de persoane si de colete international

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
842

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Societatea de astazi este una foarte mobila. Oamenii sunt mereu in miscare. Dorinta de a calatori in locuri noi si interesante este comuna pentru majoritatea oamenilor. Adesea, familiile mari sau grupurile se bucura de calatorii impreuna. Unii dintre ei doresc sa calatoreasca o distanta mai mare pentru a vizita o locatie noua si interesanta unde nu au mai fost niciodata. Pentru persoanele care iubesc sa calatoreasca in grup, apelarea la o firma de transport international de persoane care sa efectueze calatoriile cu un microbuz sau cu un autocar este foarte recomandat.

Exista numeroase motive pentru care o persoana ar dori sa calatoreasca cu un astfel de mijloc de transport. Unii gasesc mult mai putin costisitoare aceasta varianta decat utilizarea propriilor vehicule. Altii gasesc varianta ca fiind mult mai relaxanta, mai odihnitoare, decat daca ar conduce ei insisi pana la destinatie. De regula, un astfel de transport asigura multe facilitati confortabile si de dorit pe care transportul regulat nu le ofera: ecrane pentru vizionarea filmelor, controlul confortabil al climei. In cele din urma, capacitatea de a te relaxa si de a interactiona cu grupul in timpul calatoriei poate fi o experienta foarte placuta.

Pasagerii se pot relaxa, stiind ca soferul mijlocului de transport este foarte pregatit si calificat sa opereze cursa.

Men Tour este o companie de transport care opereaza curse regulate din Romania catre Anglia, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg si retur. Mijloacele de transport cu care se opereaza sunt microbuze noi, marca Mercedes Sprinter, fabricate in anul 2016, cu dotari principale ca TV, sirocou si aer conditionat.

Alaturi de Men Tour se deplaseaza persoane cu scopul de a calatori in una dintre aceste destinatii, persoane care vor sa ajunga la locul de munca sau cu din cu totul alte motive care ii intereseaza.

Soferii prezinta un maximum de incredere, ei fiind profesionisti cu o indelungata experienta in transportul de persoane international.

In afara de transportarea pasagerilor, Men Tour se ocupa si de transport colete international. Ei dispun de un serviciu flexibil, accesibil clientilor si la foarte mare cautare in aceste zile ale noastre, aglomerate, si anume livrarea door-to-door. Acest sistem ofera sansa clientilor de a avea o dependenta deplina. Poti livra anumite produse in conditii de siguranta si in timpul necesar,apeland la Men Tour. Ei vin la tine acasa si preiau coletul, atat din Romania cat si din celelalte state mentionate mai sus. Zilele de colectare pentru Romania sunt cele de luni pana joi, iar in Anglia, colectarea are loc de vineri pana duminica. Preturile nu se calculeaza in functie de numarul de kilograme ci in functie de volum.