Timisoara

Mensave

Detalii organizator cursuri

Adresa
Sag
Telefon
0746643872
Web
https://mensave.ro
Social links
Categorie
Organizatori cursuri
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
82

Voteaza & Distribuie

Prezentare organizator cursuri

Mensave Sag

Mensave este o companie axata strict pe cursuri de prim ajutor pentru firme, dar si pentru persoane fizice. Conform legii 319 / 14.07/2006 angajatorul are obligatia de a lua toate masurile necesare pentru acordarea primului ajutor, tinand cont de restul angajatilor. In acest sens se dispune sa existe persoane in fiecare companie care sa fie instruite in acordarea primului ajutor.

Fondarea companiei MENSAVE a plecat de la dorința și motivația de a ajuta, la instruirea populației în acordarea de prim ajutor și de a educa generațiile viitoare să participe activ la îmbunatățirea sistemului medical de urgență din România. În România, timpul aproximativ până când o ambulanță ajunge la locul solicitării este aproximativ de 12 minute.

În tot acest timp tu ce faci? În cadrul unui curs de prim ajutor abordam situatii si cazuri reale, prezentate de expertii din acest domeniu: medici de ATI, paramedici SMURD si voluntari. Cu noi ești mereu în siguranță la locul de muncă: legislația ogligă firmele să faciliteze acordarea primului ajutor prin pregătirea angajaților. În cazul persoanelor juridice, legea impune să existe in fiecare companie personal instruit in acordarea primului ajutor.

Nota: Cursurile sunt sustinute de expertii din acest domeniu: medici de anestezie si terapie intensiva, paramedici SMURD sau medici de medicina muncii.

Filtre organizator cursuri

Cursuri pentru: Adulti, Corporate
Tip curs: Alte tipuri
Zone din Timisoara: Steaua