Timisoara

Scoala Eurotraining Client Gold

Detalii organizator cursuri

Adresa
Timisoara, Piata Iancu Huniade, nr. 3, et. 3 (cladirea Modex)
Telefon
0256220357, 0726220357
Fax
0256220357
Web
https://www.scoalaeurotraining.ro
Social links
Categorie
Organizatori cursuri
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Vizualizari
11010

Voteaza & Distribuie

Prezentare organizator cursuri

Școala Eurotraining din Timisoara


Este o fundaţie independentă, non-guvernamentală, non-profit, cu caracter apolitic care are drept misiune consolidarea fundamentelor democratice, prin susţinerea egalităţii de şanse privind accesul cetăţenilor la ocuparea unui loc de muncă. Scopul fundaţiei este creşterea gradului de pregătire profesională a cetăţenilor şi a gradului de ocupare a forţei de muncă.

Activităţile Școlii Eurotraining vizează generarea de programe de formare prin identificarea permanentă a nevoilor de pe piaţă, dezvoltând reţele, programe de studii şi de intruire, atât pentru organizaţii cât şi pentru persoane fizice. Școala Eurotraining este un partener de nădejde pentru companiile şi societăţile din Banat deoarece a stabilit o cale de dialog si o legătură între angajaţi, viitori angajaţi şi companii.

Prin obiectivele sale şcoala noastră îşi propune dezvoltarea profesională a resurselor umane şi dezvoltarea unui centru regional de excelenţă în formarea profesională pentru adulţi. Rezultatele obţinute în urma parcurgerii cursurilor de formare profesională determină creşterea gradului de încredere al fiecărui angajat în capacităţile proprii de adaptare la cerinţele locului de muncă, măreşte experienţa şi gradul de înţelegere a relaţiilor de muncă în cazul angajaţilor tineri, actualizează cunoştinţele angajaţilor vechi şi creşte sensibil şansele de angajare în cazul pierderii locului de muncă actual.

Şcoala este autorizată A.N.C. (Autoritatea Naţională a Calificărilor) fapt ce conferă cursurilor autorizate posibilitatea eliberării de diplome (certificate de calificare sau absolvire) cu antetul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi a Ministerului Educaţiei Naţionale.

Orar organizator cursuri

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre organizator cursuri

Cursuri pentru: Adulti
Tip curs: Cursuri de formare profesionala
Zone din Timisoara: Cetate