Timisoara

Mercedes-Benz, V-Class combină confortul și luxul pe scară largă

Mercedes-Benz, V-Class combină confortul și luxul pe scară largă

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Apartine de
PEJ Company
Vizualizari
691

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mercedes-Benz, V-Class combină confortul și luxul pe scară largă
Eleganta, stil, confort și spațiu definesc fiecare V-Class. Conceptul universal oferă exact soluția potrivită pentru toată lumea și pentru fiecare situație. Datorită sistemelor sale inovatoare de siguranță și a spațiului, V-Class este, de asemenea, un vehicul de familie perfect, dar si pentru transportu persoanelor cu pretentii ridicate.

Cu toate acestea, motoarele puternice și un concept flexibil de ședere îl fac, de asemenea, perfect pentru a transporta 7 persoane. PejCompany, firma de transport persoane, din Timisoara, detine in parcul auto un V-Class AVANTGARDE. Acest model este inchiriat in regim de transpor business / vip.

Mercedes-Benz prezintă lux într-un format unic, cu V-Class EXCLUSIVE, cea mai mare navetă VIP și un vehicul exclusiv pentru călătorii lungi. Variantele variate ale motorului și ale transmisiei, împreună cu accesorii opționale, pachetele de echipamente împreună cu accesoriile originale permit ca fiecare clasă Vsă fie personalizată dincolo de cele trei linii de echipare, V-Class, V- Class AVANTGARDE si V-Class EXCLUSIVE.

Design exterior - vehicule practice pot fi, de asemenea, atractive.
Cu cât este mai mare, cu atât mai funcțională? În mod inconfundabil, un membru al familiei Mercedes-Benz, V-Class dovedește opusul.
Fața puternică și expresivă cu capota conică și farurile moderne creează o completare dinamică a suprafețelor mari, liniștite din spatele acesteia.

Liniile de ridicare care leagă spatele cu cadrul cromat sportiv al grila radiatorului formează un design armonios și plăcut din punct de vedere estetic.

Interiorul expresiv conferă V-Class flerului impresionant și imprevizibil al unui vehicul de pasageri combinat cu o fiabilitate remarcabilă.
Design interior - spațiu pentru gusturi rafinate. Interiorul V-Class prezintă, de asemenea, un design elegant. Cabina de pilotaj dispune de switch-uri și intrări de înaltă calitate, integrate într-o formă de undă extinsă.
Șoferul nu mai trebuie să-și abata privirea de la șosea, are o vedere mai ușoară asupra informațiilor importante.
Materialele de înaltă calitate, tranzițiile ușoare și aplicațiile cromate fac V-Class o zonă de confort în fiecare călătorie. Partea din spate continuă cu materialele și pielea de primă clasă adaugă un element haptic atmosferei incomparabile.
Linile de echipamente AVANTGARDE și EXCLUSIVE sporesc interiorul cu numeroase elemente standard suplimentare. Acestea includ iluminatul ambiental expresiv sau acoperișul panoramic.

Conceptul de ședere - flexibil și confortabil. V-Class este disponibilă în trei lungimi: compactă (4895 mm), lungă (5140 mm) și extra-lungă (5370 mm). Datorită designului său exclusivist la interior, V-Class EXCLUSIVE este disponibilă numai ca variantă lungă.
Designul rafinat și aplicațiile de înaltă calitate din interior oferă V-Class-ului o ambianță elegantă, în timp ce conceptul său flexibil de așezare îl transformă într-un spațiu cu adevărat personalizat.
Compartimentul standard din spate are trei scaune individuale. Opțional, vehiculul poate fi de asemenea echipat cu una sau chiar două rânduri de bănci cu trei locuri.
Aceasta oferă scaune până la opt persoane cu sofer. În plus, scaunele pot fi aranjate pentru a se îndrepta unul către celălalt sau aliniați în direcția de mers.

Dacă este nevoie de spațiu pentru o bicicletă sau alte obiecte voluminoase, atunci scaunele din compartimentul din spate pot fi îndepărtate complet datorită sistemului feroviar elegant cu dispozitive de fixare rapidă.
V-Class-ul este dotat cu scaune supra confortabile pentru șofer și pasagerul din față. Acestea ajută la menținerea unei poziții ergonomice de ședere și îmbunătățirea condiției pentru călătorii lungi.
Scaunele din cabina de pilotaj pot fi rotite foarte ușă pentru a permite intrarea și ieșirea ușoară și, de asemenea, pot fi rotite la 180 ° față de pasagerii din spate.