Timisoara

MerXu - platformă de tranzacționare B2B pentru un mediu de afaceri competitive

MerXu - platformă de tranzacționare B2B pentru un mediu de afaceri competitive

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 3 luni si 1 zi
Vizualizari
136

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Înființată în 2020, MerXu este o platformă internațională B2B pentru piața industrială care își desfășoară activitatea în România, Cehia, Germania, Estonia, Ungaria, Lituania, Polonia și Slovacia, atât pentru întreprinderile mici și mijlocii, cât și pentru entitățile mari. Platforma MerXu este disponibilă în limbile locale ale țărilor anterior enumerate și a fost creată ca răspuns la tendințele și nevoile actuale ale pieței, oferind producătorilor, distribuitorilor și comercianților, oportunitatea de a tranzacționa produse la nivel internațional.

MerXu – o platformă de tranzacționare sigură

MerXu este o piață B2B care deservește întreprinderile mici și mijlocii, interesate în a cumpăra produse online. MerXu le permite producătorilor și comercianților să cumpere și să vândă o gamă largă de produse industriale, de la produse chimice, din oțel, materiale și echipamente de construcții, până la articole de iluminat și produse pentru industria HoReCa. Platforma MerXu este un mediu de afaceri securizat, care conectează cumpărătorii și vânzătorii verificați și le permite să facă tranzacții atât direct, cât și prin cerere.

Potrivit fondatorilor, platforma vine în ajutorul proprietarilor de afaceri și managerilor de achiziții, facilitându-le căutarea vânzătorilor profesionali și de încredere. Toți cumpărătorii și vânzători sunt verificați, astfel încât serviciile oferite din ambele părți, să beneficieze de încredere maximă. Scopul MerXu este acela de a sprijini întreprinderile, aducându-le mai aproape în mediul digital, prin oferirea unui instrument modern, sigur, pentru tranzacționarea online B2B la scară națională și internațională.

MerXu – gamă largă de produse pentru toate companiile


Pe MerXu, toate companiile, indiferent de nișa în care își desfășoară activitatea, industria chimică, construcțiilor, electrotehnică, sanitară, dar și instrumente pentru profesioniști și multe altele, vor putea efectua tranzacții pe platformă. Una dintre aplicațiile platformei, special creată pentru cumpărători, permite clienților să își caute produsele dorite, atât după nume, cât și după numărul de identificarea EAN (Număr Articol European).

Produse pentru agricultură, echipamente de birou, echipamente de protecție, echipamente și utilaje industriale, articole electrice, HoReCa, iluminat, instalații sanitare, încălzire și ventilație, produse IT, materiale și echipamente de construcții, produse chimice și din oțel, scule electrice și de mână, sunt principalele categorii de produse, de unde, întreprinderile își pot achiziționa cu ușurință articolele dorite pentru modernizarea afacerilor. MerXu nu se limitează doar la comerțul cu produsele deja existente în cadrul platformei. Clienții pot solicita anumite produse, iar vânzătorii le pot răspunde direct acestora, ajutând astfel la facilitatea tranzacționărilor.

Oferte de nerefuzat regăsite în cadrul platformei MerXu

Platforma de comerț online MerXu intenționează să consolideze încrederea clienților prin numeroasele oferte puse la dispoziția acestora. MerXu a devenit o platformă cu adevărat puternică, având succes în aproape toată Europa. Tranzacționarea produselor este simplă, rapidă și complet gratuită, atât pentru înregistrare, cât și pentru efectuarea tranzacțiilor. Pentru a veni în ajutorul companiilor și pentru a-și spori competitivitatea, MerXu oferă transport gratuit pentru toate tranzacțiile. Produsele pot fi achiziționate în cantități angro, cu amănuntul, precum și tranzacții în vrac.

Societatea este în continuă schimbare, iar tehnologia joacă un rol esențial. Comerțul încearcă să se adapteze noilor cerințe, trecând în sfera digitală, unde se bucură de tot mai mulți adepți. Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care MerXu a luat naștere. Dacă dețineți o afacere, pe https://merxu.com/ro/ puteți achiziționa bunuri furnizate de vânzători din România, Cehia, Germania, Estonia, Ungaria, Lituania, Polonia și Slovacia, având posibilitatea de a alege din peste 6 000 000 de produse. MerXu vă oferă garanție de cumpărare, produsele fiind achiziționate numai de la furnizori verificați, contact direct cu furnizorul si posibilitatea negocierii prețului, astfel încât să vă asigurați necesarul de produse la prețurile dorite, precum și acces la toate comenzile și achizițiile într-un singur loc.