Timisoara

Miezul de nucă, un izvor de sănătate

Miezul de nucă, un izvor de sănătate

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 3 luni si 5 zile
Vizualizari
1030

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Nucile sunt unul dintre cele mai comune ingrediente din viaţa noastră de zi cu zi. Consumăm nuci în ciocolate, prăjituri, torturi. Deşi au un gust destul de ciudat, oamenii le iubesc.

Nucile sunt extrem de bune pentru piele şi corp. Multe branduri care produc produse cosmetice includ nucile în ingredientele lor, fiindcă sunt bogate în nutrienţi şi beneficiază de rutina noastră de frumuseţe.

Acestea sunt bune şi pentru îngrijirea părului. Multe şampoane includ extracte de nuci şi ulei de nuci, fiindcă ne păstrează părul sănătos şi îl fac să strălucească.

Dacă conştientizezi cât de important este miezul de nucă pentru sănătatea ta, comandă şi tu câteva kilograme de pe magazinul online Walnut Emba. O companie ce se ocupă de Import-Export miez de nucă, nuci în coajă şi seminţe de dovleac, achiziţionate doar de la producători individuali locali.

Dacă totuşi încă nu conştientizezi cât de multe avantaje pot să aibă nucile pentru tine, îţi prezint o serie de beneficii de sănătate ale acestora.

Pentru inimă
Datorită nivelului mare de acizi graşi Omega 3 din nuci, acestea sunt extrem de benefice pentru sistemul cardiovascular. S-a descoperit că dacă consumi doar câteva nuci pe zi poate ajuta la reducerea presiunii sângelui, aşa că cei cu presiunea sângelui ridicată ar trebui să fie atenţi. Se ştie că acizii graşi Omega 3 reduc colesterolul rău din corp şi încurajeză producţia colesterolului bun. Un alt avantaj pentru inimă !

Pentru imunitate

Nucile au cantităţi mari de antioxidanţi în ele care păstrează sistemul tău imunitar sănătos şi previn apariţia bolilor. Adaugă mai multe nuci în dieta ta zilnică pentru a te păstra fit.

Pentru sănătatea creierului

Acizii graşi Omega 3 prezenţi în nuci sunt foarte buni şi pentru creier. Consumând mâncăruri bogate în acizi graşi Omega 3 păstrezi sistemul nervos într-o funcţionare bună şi îţi îmbunătăţeşti memoria.

Pentru sănătatea oaselor

Nucile conţin un acid gras esenţial denumit acid alfa-linolenic. Acest acid şi compuşii săi au fost asociaţi cu oase mai puternice şi mai sănătoase. De asemenea în timp ce consumi acizi graşi Omega 3 prin intermediul nucilor, inflamaţiile scad şi astfel păstrezi oasele mai puternice pentru o durată mai lungă.

Pentru un somn mai liniştit

Nucile au melatonină şi acest compus se spune că este asociat cu un model de somn mai bun. De asemenea, acizii graşi Omega 3 păstrează presiunea sângelui scăzută şi ajută la eliberarea stresului.


https://walnutemba.com/shop/ro/3-miez-de-nuca