Timisoara

Milucon.ro - Totul despre pardoseli industriale - Cele mai performante solutii si echipamente profesionale

Milucon.ro – Totul despre pardoseli industriale – Cele mai performante solutii si echipamente profesionale

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
794

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Pardoselile industriale reprezinta una dintre cele mai rentabile solutii intrucat sunt inzestrate cu o serie de avantaje care nu sunt deloc de neglijat. Milucon, pune la dispozitia dumneavoastra pardoseli industriale montate cu ajutorul unor specialisti cu experienta si care pot sa va puna la dispozitie solutii performante. In special in aria industriala este necesar sa se instaleze niste pardoseli rezistente si capabile sa suporte greutatea unor utilaje care se folosesc pentru indeplinirea cu succes a muncii.

Avantajele pardoselilor industriale – Recomandari ale specialistilor Milucon

Atunci cand vine vorba despre astfel de sisteme de pardoseli, acestea sunt pe baza de rasini epoxidice sau poliuretanice. Dintre avantajele care merita sa le amintim pe cele mai importante:

Asigura o igienizare corespunzatoare a spatiilor fiind pretabil mai ales in industria farmaceutica si nu numai. Rezistenta deosebita ofera avantajul de a nu fi nevoie de interventii suplimentare, ulterioare, precum diferite tipuri de reparatii:

  • Odata instalate suprafetele devin perfect netede;
  • Au o durabilitate in timp foarte mare;
  • Costurile de intretinere sunt minime;
  • Se obtine o suprafata cu proprietati antiderapante;
  • Sunt potrivite chiar si in spatii sau medii de lucru cu solicitari foarte agresive.

Astfel, aceste pardoseli industriale devin alegerea cea mai optima indiferent de rigurozitatile care sunt solicitate a fi indeplinite de un anumit spatiu indiferent daca vorbim despre o curatenie exemplara sau despre manipularea unor utilaje grele.

Caracteristici importante privind instalarea sistemelor de pardoseli industriale recomandate de compania Milucon

In sfera industriala este important sa se instaleze cele mai performante tipuri de pardoseli industriale iar echipa de profesionisti de la Milucon va poate garanta ca acestea vor fi instalate ireprosabil. Se acorda o importanta atat de deosebita pentru ca in mediul de lucru angajatii trebuie sa aiba siguranta ca nu vor aluneca pe podea, ca vor putea curata cu usurinta spatiul de lucru. De asemenea, aceste pardoseli industriale trebuie sa fie rezistente la impact si sa nu se deterioreze la contactul cu diferiti agenti chimici.

Aplicarea acestor pardoseli industriale se poate face atat pe suprafata pardoselilor noi cat si a celor vechi.

Practic, aceste pardoseli industriale sunt pardoseli turnate si specialistul trebuie sa aiba grija ca in momentul procesului sa nu se creeze ridicaturi datorita faptului ca in unele zone s-a turnat prea mult material poliuretanic sau epoxidic. De asemenea, in momentul in care se toarna aceste pardoseli industriale, specialistul trebuie sa respecte toate normele privind manipularea si realizarea pardoselilor astfel incat sa fie indeplinite toate masurile necesare.

Daca sunteti in cautarea unei echipe care sa va instaleze pardoseli industriale ireprosabile din punct de vedere calitativ, atunci apelati cu incredere la Milucon. Pentru mai multe detalii dar si pentru a ne contacta, va astetam pe site-ul nostru milucon.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 0766419049 iar noi vom raspunde imediat.

Pentru oferte personalizate si informatii concepute direct pentru necesitatile dumneavoastra, ne puteti trimite un e-mail pe adresa office @ milucon.ro

Adresa companiei Milucon: Strada Drumul Taberei, nr. 87 A - Bucuresti

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari