Timisoara

Minifarm promoveaza homeopatia prin preparate 100% naturale

Minifarm promoveaza homeopatia prin preparate 100% naturale

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
SeoPic
Vizualizari
588

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Datorita numeroaselor campanii care au avut loc in media, datorita nutritionistilor si medicilor in general, dar si datorita unui numar mare de carti aparute recent, oamenii au inceput sa constientizeze mai mult importanta produselor ingerate sau utilizate pe propriul corp si au inteles ca o revenire la natura este solutia pentru o viata cat mai sanatoasa si indelungata, alaturi desigur de miscare.

Homeopatia a devenit astfel mult mai populara si a intregistrat numeroase cereri in ultima vreme. Din acest motiv in farmaciile Minifarm exista acum o categorie speciala de produse unde pot fi gasite preparate farmaceutice 100% naturale, care nu contin acele substante chimice si compusi de laborator cu potential nociv asupra corpului uman si care sa afecteze sanatatea.

Ce este homeopatia?


Homeopatia reprezinta o ramura caracteristica medicinei alternative care se ocupa in general de tratarea bolilor prin stimularea capacitatii organismului de a se vindeca. De asemenea, produsele homeopate au si rolul de a preveni aparitia afectiunilor in cazul persoanelor care sunt predispuse la acestea. Homeopatia vede fiinta umana ca pe un intreg si face totul pentru a trata avand la baza exact acest intreg si evolutia lui dinamica.

Vindecarea este vazuta in homeopatie drept restaurare rapida, permanenta si blanda pentru sanatate, care functioneaza prin anihilarea afectiunilor alaturi de efectele lor adverse care pot implica si alte organe, tesuturi sau starea generala a bolnavului. In esenta, homeopatia este bazata pe principiul similitudinii. Principiul acesta se sintetizeaza prin simpla idee ca toate situatiile similare sunt vindecate prin metode similare. Homeopatia este veche si a fost cunoscuta si utilizata inca de pe vremea lui Hipocrate. Acesta era un adept al principiului si l-a studiat intens.

Practic toate semnele si simptomele generate de o afectiune care sunt prezente la o anumita persoana se pot vindeca folosind o substanta care este capabila sa produca alte simptome similare la o persoana sanatoasa. Acest principiu este cel care sta la baza terapiei homeopate.

Care sunt avantajele oferite de homeopatie?


  • Sunt folosite cantitati mici de substante medicamentoase si se diminueaza pana la 0 toxicitatea din organism;
  • Tratamentele se personalizeaza tinand cont de pacient si de afectiunea acestuia;
  • Afectiunile pot fi abordate prin metode homeopate indiferent de tipul acestora sau daca sunt acute, respectiv cronice;
  • Homeopatia este potrivita indiferent de varsta pacientului;
  • Exista remedii homeopate inclusiv pentru femeile insarcinate sau pentru cele care alapteaza, si chiar sunt mult mai reocmandate comparativ cu tratamentele industriale unde nivelul de substante toxice este mult mai mare.

Minifarm a inteles inca de la inceput avantajele oferite de tratamentele homeopate, dovada fiind faptul ca prima forma comerciala a fost de fapt o drogherie si nu o farmacie normala. Specialistii de la Minifarm vin in spirijinul persoanelor care isi doresc sa aiba o viata cat mai protejata de contactul cu produsi de laborator si subtante chimice cu efecte nocive asupra organismului, cu o gama variata de produse 100% naturale destinate mai multor afectiuni la cele mai avantajoase preturi existente in prezent pe piata.