Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Misiune gemologica de studiu si cercetare a pietrelor pretioase - Thailanda 2020

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Centrul Gemologic Roman
Vizualizari
634

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In premiera Centrul Gemologic Roman a organizat in luna februarie 2020 o delegatie de 16 gemologi care au efectuat o misiune de studiu, cercetare si colaborare in domeiul gemologiei.

Au fost efectuate vizite la expozitia de Bijuterii si Pietre pretioase din Bangkok, zone economice si de desfacere a pietrelor pretioase si vizite la instututii cu profil gemologic. Agenda a cuprins intalniri cu producatori de instrumente si echipamente, institutii specializate, laboratoare si oameni de afaceri din Thailanda si Orientul Indepartat.

Ocazie cu care a fost vizitat si institutul de gemologie al Thailandei G.I.T. (Gemological Instutute of Thailand) dezvoltand astfel colaborarea intre Centrul Gemologic Roman si Gemological Institute of Thailand. Au fost identificate oportunitati de dezvoltare a industriei pietrelor pretioase in Romania si de colaborare in domeniul gemologiei si a pietrelor pretioase.

Delegatia Romaniei a incheiat parteneriate si acorduri de colaborare pe termen mediu si lung. Orientul Indepartat este o zona cu potential economic foarte mare si diversificat si o oportunitate pentru Romania de a dezvolta industria bijuteriilor si a pietrelor pretioase.


Centrul Gemologic Roman

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro