Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Misiunea Timisoreni

Detalii

Social links
Categorie
Despre Timisoreni.ro
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
41945

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sub moto-ul "Punem Timisoara sub lupa", Timisoreni.ro pune laolalta informatii existente online cu cele care nu au fost pana acum puse pe internet intr-un format accesibil, usor de navigat. De asemenea ne-am propus sa strabatem Timisoara in lung si in lat si sa verificam informatiile din online cu ceea ce exista pe "teren".

Pentru a deveni un site de referinta in Timisoara aducem imbunatatiri pe toate domenile de activitate, reusind sa realizam pe langa sectiunea de Firme, un Index de Persoane ce promoveaza persoanele fizice si care cuprinde in prezent o lista complexa si utila cu: doctori, avocati, notari, profesori, evaluatori, instructori auto, iar cu ajutorul dumneavoastra dorim sa facem cunoscuti si mesteri pentru casa demni de recomandat: instalatori, faiantori, zugravi, tamplari, electricieni etc.

Toate aceste informatii dorim sa le oferim din cat mai putine click-uri, dezvoltand un sistem avansat de filtrare a informatiei. Nu am omis nici frumusetea orasului Timisoara de odinioara si am reusit sa oferim in imagini prin intermediul sectiunilor Obiective Turistice si Parcuri o particica din ce inseamna orasul de pe Bega si mandria de a spune ,,SUNT TIMISOREAN''.

Anunt Gold Pachete de promovare pt. Timisoreni.ro

Timisoreni.ro este primul motor de cautare local din Timisoara, care isi propune sa ofere o alternativa la promovarea ineficienta in on-line. Ne dorim sa avem clienti multumiti de raportul calitate-pret si utilizatori care sa poata regasi prin intermediul filtrelor informatie de calitate din cat mai putine click-uri.