Timisoara

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro

Mobilierul de baie in stil minimalist, produsul vedeta al oricarei bai moderne

Mobilierul de baie in stil minimalist, produsul vedeta al oricarei bai moderne

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
978

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Decizia de a amenaja sau reamenaja baia nu este una tocmai usoara avand in vedere multitudinea de posibilitati in materie de amenajare pe care o avem in prezent. Un lucru cert insa este acela ca ne indreptam mult mai increzatori atentia inspre stilul modern, care reuseste prin simplitatea sa impresioneze. Baia moderna nu mai indeplineste numai un rol functional, ci este totodata si un spatiu in care adesea ne refugiem atunci cand ne dorim un moment al nostru, din care sa nu lipseasca linistea si relaxarea totala.

Chiar daca stilul de amenajare modern este caracterizat in principal de simplitate, acest lucru nu transforma procesul de amenajare al unei bai intr-unul facil. Nicidecum! Mobilierul insa va ramane intotdeauna un veritabil centru de atractie al unei bai din punct de vedere estetic, fapt pentru care procesul de amenajare al acestei incaperi debuteaza adesea cu alegerea acestuia, desigur dupa ce s-au luat toate masuratorile necesare.

Inainte de a discuta despre mobilierul de baie in stil minimalist, este important sa intelegem care sunt cateva dintre cele mai importante caracteristici ale conceptului minimalist actual. Inlaturarea obiectelor de prisos, liniile simple, multifunctionalitatea sau aspectul unitar am putea spune ca reprezinta baza acestui stil de amenajare. Cum te poate ajuta insa impresionantul mobilierul de baie sa oferi un aer modern si unic oricarei bai?

Mobilierul este piesa de rezistenta a oricarei bai


Ori de cate ori pasim intr-o baie, in mod deloc surptinzator, mobilierul este cel care ne atrage atentia, fie intr-un mod placut, fie intr-unul mai putin placut. Acest lucru defapt intareste si mai mult ideea conform careia, deosebitul mobilier de baieeste o piesa de rezistenta a acestei incaperi, atat in ceea ce priveste estetica, cat si functionalitatea. Alegerea mobilierului de baie perfect este recomandat sa se faca in functie de cateva criterii de selectie stricte precum: dimensiuni, compartimentare, culoare sau design.

Mobilierul de baie in stil minimalist poate ingloba perfect estetica si functionalitatea


Optand pentru un mobilier de baie construit special pentru a se adapta stilului de amenajare minimalist nu inseamna nicidecum ca vei face vreun compromis in materie de estetica sau functionalitate. Asa cum am mentionat si in inceputul articolului, stilul de amenajare minimalist se caracterizeaza prin simplitate, ceea ce transforma mobilierul de baie adaptat acestui stil, in alegerea ideala. Acest lucru se datoreaza faptului ca mobilierul de baie modern poate ingloba perfect estetica si functionalitatea, fiind in acelasi timp si foarte versatil, detaliu ce depinde insa foarte mult si de modelul ales.

Mobilierul de baie in stil minimalist este ideal pentru baile cu un spatiu mai putin generos


Un alt avantaj notabil al acestui tip de mobilier reiese totodata si din faptul ca reprezinta o alegere ideala pentru baile ce nu dispun de un spatiu foarte generos. Este foarte bine stiut faptul ca una dintre problemele ce se contureaza cel mai bine in cazul bailor este spatiul, factor ce poate restrange considerabil posibilitatile de amenajare. Mobilierul de baie in stil minimalist insa nu iti va ocupa tot spatiul din baie si nici nu va da impresia unui spatiu mai restrans decat este el in realitate, un efect destul de intalnit din pacate in cazul bailor.

Filtre articol

Categorie articol: Mobila si accesorii

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii