Timisoara

Mobina merge pe deviza clienti informati, clienti multumiti

Detalii articol

Web
https://www.mobina.ro
Social links
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1137

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

S.C. MOBINA SRL, cu sediul in judetul Suceava, construieste case de lemn de peste doua decenii. Portofoliul firmei noastre cuprinde o serie de modele de case, prezentate in detaliu pe site-ul nostru, precum si o gama de alte produse din lemn care intra in finisajele interioare sau exteriore. Specialistii nostri pot lucra cu orice propunere a clientului, dar personalizarea proiectului poate avea loc sub cele mai bune auspicii atunci cand un potential viitor proprietar al unei case de lemn cunoaste o serie de aspecte legate de constructie si finisaje.

In acest caz, completarea unui proiect va deveni o munca de echipa, iar clientul si viitorul locatar al casei de lemn va fi un proprietar pe deplin multumit.

Acest articol se doreste a fi doar un scurt preambul al unui astfel de demers complex, deoarece completarea si personalizarea proiectului cuprind cateva faze care sunt importante in egala masura.

Desigur, clientul va indica de la bun inceput specialistului S.C. MOBINA SRL,dimensiunea amprentei casei de lemn, daca se doreste a fi o casa etajata, o casa ecologica sau una de tip economic. Pretul final depinde in totalitate de aceste caracteristici. In cazul unei case ecologice, care poate sa devina la final un ecosistem natural, clientul se va decide asupra tipului de energie alternativa, ceea ce va influenta anumite elemente structurale ale casei. Primii pasi in ce priveste economia de energie se vor face chiar din faza de design, cand se poate opta pentru suprafete vitrate care aduc mai multa lumina naturala in casa. Este util ca viitorul proprietar sa cunoasca tipul sursei de apa care va deservi casa, pentru a permite designer-ului includerea elementelor necesare.

Dialogul dintre potentialul proprietar si reprezentantul S.C. MOBINA SRL poate aduce clarificari si in ce priveste designul interior al viitoarei case de lemn. In principiu, structura de rezistenta poate permite deschideri elegante si unificarea spatiului cu respectarea anumitor norme, care pot deveni insa, bine valorificate, autentice elemente de design interior.

Clientii trebuie sa fie informati asupra aportului de lumina solara pentru ca proiectul sa permita utilizarea la maxim a acestei resurse naturala. Expunerea peisajului, precum si caracteristicile zonei geografice (campie, deal sau munte) sunt elemente esentiale care trebuie avute in vedere. Media climatologica specifica locului va indica ce tip de materiale izolatoare vor fi alese pentru a asigura echilibrul confortului termic al casei de lemn indiferent de anotimp.

Proiectarea structurii de rezistenta, precum si alegerea celor mai bune materiale izolatoare in acord cu tehnicile avansate de constructie folosite in cazul caselor de lemn sunt asigurate de specialistii S.C. MOBINA SRL. Finalitatea demersului vizeaza asigurarea unei calitati a executiei, coroborata cu un confort termic, in conditiile realizarii unor economii substantiale de energie.

Rezistenta, confortul ambiental si eleganta designului interior sunt caracteristicile care se pot regasi intr-o casa de lemn atunci cand doleantele unui client bine informat sunt solutionate de specialistii S.C. MOBINA SRL.

Sa mai adaugam pentru informarea viitorilor nostri clienti ca avantajele sistemului de constructie folosit in cazul caselor de lemn sunt numeroase. Printre acestea enumeram: perioada de executie si predare la cheie de aproximativ 3-4 luni; avantajul unui impozit redus cu 40% in cazul constructiilor cu structura de lemn; rezistenta seismica de gradul 8 pe scara Richter.

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari