Timisoara

Mofturile Lumii

MOFTURILE LUMII - spectacol de teatru cu copii pentru spectatori mari si mici

Detalii eveniment

Telefon
0723297456, 0720762073
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
972

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 14 iunie 201417:45

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Compania D’arte va invita la o incursiune in Mofturile Lumii, un spectacol de teatru avand protagonisti actori – copii din Trupa de teatru Puck din Giroc – Timis. Spectacolul se va desfasura, sambata 14 iunie, ora 17:45, la Casa Artelor Timisoara – Sala Studio Art (str. Augustin Pacha nr.8) . Intrarea este libera.

Spectacolul “Mofturile lumii” este o dramatizare dupa schitele lui I.L.Caragiale, avandu-i in distributie pe copiii – actori, prezentati in ordinea intrarii in scena: Iulian Florea / Razvan Buiu / Raul Dume / Luyza Nica / Rodica Iacob / Liza Flasch / Catalin Blum / Criastian Lazi, de la Liceul Teoretic David Voniga din Giroc – Timis , ciclul gimnazial. Muzica si proiectia video sunt realizate de Madalin Luca, intregul spectacol fiind realizat de Mariana Luca.

Trupa de teatru Puck, a copiilor de la Liceul Teoretic David Voniga, a fost infiinta in anul 2010 la initiativa Primariei Giroc si isi desfasoara activitatea sub coordonarea actritei Mariana Luca. De-a lungul timpului, copiii membri ai acestei trupe, au luat diferite premii la festivalurile la care au participat.

Copiii din spectacolul “Mofturile lumii” sunt pentru prima data pe o scena si este primul spectacol realizat de ei. Au lucrat cu drag si implicare la acest spectacol, dintre toate piesele citite in cadrul cursului, optand pentru scenele caragialene spre a fi inscenate. Este surprinzatoare optiunea unor copii pentru a juca personaje din Caragiale, dar se pare ca a fost o alegere potrivita lor, pentru ca si-au pastrat interesul si placerea de a juca pana la realizarea finala a spectacolului. Ne vom intalni in acest spectacol cu personajele din “Moftul roman”, “Caldura mare” , “Five o’clock”, “La posta” “Cum se inteleg taranii , “Mitica” si “Tot Mitica”