Timisoara

Motoare electrice cu frână electromagnetică de la BMES, pentru eficiență sporită

Motoare electrice cu frână electromagnetică de la BMES, pentru eficiență sporită

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
664

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Orice aplicație care folosește motoare electrice cu frână necesită soluții adaptate special pentru a oferi un randament satisfăcător. Acest tip de motoare este pentru aplicațiile ciclice, acolo unde frânarea trebuie să se realizeze precis, rapid și în deplină siguranță. Vopsirea și galvanizarea sunt etape indispensabile în ceea ce privește fabricarea acestui tip de motoare electrice cu frana electromagnetica, în ideea de a le oferi acestora protecția necesară contra coroziunii.

În categoria motoarelor electrice cu frână intră motoarele total închise, care dispun de rotor de tip colivie de veveriță, dotate cu ventilație externă. În întâmpinarea celor care se orientează după astfel de motoare vine Bmes, producător consacrat pe această nișă. Pune la dispoziția publicului larg soluții personalizate pentru motoarele cu frână electromagnetică și nu numai. Pe bmes.ro regăsesc cei interesați informații complete cu privire la serviciile furnizate, dar și în rândurile de mai jos există o prezentare succintă a celor ce țin de motoarele cu frână electromagnetică.

Motoarele electrice cu frână electromagnetică, caracteristici și avantaje la utilizare


În funcție de necesități, Bmes poate furniza celor interesați motoare cu frână care se încadrează în gama 0,18 și 30 kW. În condițiile în care există solicitări puterile pot fi și mai mari decât cele menționate. De asemenea turațiile motoarelor pot fi de la 3000 la 750 rpm. La cerere, producătorul poate executa și motoare cu 3 turații și frână. Alimentarea acestora din urmă se va realiza la 400V, putând fi efectuată fie din placa de borne a motorului, fie separat.

Specialiștii recomandă și motoare cu frână tratate, însă în aplicațiile de uz general. Pentru cele tip ISCIR, spre exemplu, respectiv poduri rulante sau orice altă aplicație din aceeași sferă, nu există astfel de motoare. Se pot orienta după soluții propuse de Bmes cei care au nevoie de motoare cu frână pentru aplicațiile care nu dispuneau de un spațiu suficient, acestea fiind cu cutie de borne separată de motor însă. Pot fi realizate și motoare cu protecții mărite la umiditate de tip IP56, respectiv motoare cu cutie de borne în lateral, motoare cu 2 turații și cu frână pentru aplicațiile verticale ce presupun deblocări manuale și așa mai departe.

În condițiile în care problema o constituie un motor vechi, soluția o reprezintă înlocuirea sa cu unul nou, dar care păstrează aceleași caracterisitici, atât în ceea ce privește modul de montare, cât și performanțele la care se ridică. Deja acolo unde nevoia impune un motor adaptat pentru un proiect nou, clienții împreună cu producătorii se vor orienta după soluția care să corespundă cel mai bine cu acesta.

Pentru cei care dețin deja un motor funcționabil, însă problema este legată de eficiența frânelor, Bmes oferă posibilitatea de a efectua reparații ale acestora, desigur în limita posibilității. Atunci când construcția nu permite o astfel de înlocuire, schimbarea întregului motor va fi necesară. Mai multe informații despre motoarele electrice cu frână electromagnetică, specificații tehnice, caracteristici particulare și alte detalii de interes regăsesc cei interesați în cadrul site-ului bmes.ro.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306