Timisoara

Anunt Platina Demetra

Demetra - service auto Timisoara - tel. 0745625757, 0744517442 - la noi clientii au la dispozitie un magazin de piese auto, service auto si pot efectua inspectii tehnice periodice ITP.

Motorkraft

Motorkraft

Detalii

Adresa
Timișoara, Calea Stan Vidrighin, nr. 18
Telefon
0720248949
Categorie
Magazine piese auto / service-uri auto
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
4026

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Motorkraft Timisoara

Anul 2001 a insemnat inceputul activitatii noastre in domeniul auto (reparatii autovehicule apartinand grupului VAG - Volkswagen, Audi, Seat, Skoda). Asocierea dintre experienta de peste 7 ani in industria automotive, experienta acumulata in departamentele de design si productie hardware&software pentru ECU-uri (Engine Control Unit = unitate de control a motorului), module de ABS, Airbag etc. si cea de peste 10 ani in repararea autovehiculelor a condus la inceputul anului 2005 la "integrarea" chiptuning-ului (remapare) in domeniul de lucru. De atunci, mii de clienti au beneficiat de avantajele cresterii puterii si a cuplului motor.

Produsele de chiptuning oferite sunt certificate TUV si poarta marca unor firme prestigioase de tuning din Germania (Wetterauer GMBH) si UK (DNA Tuning). In dezvoltarea soft-urilor luam in considerare factorii de protectie a mediului de aceea automobilele echipate cu soft Motorkraft vor economisi combustibil si vor avea aceleasi emisii de noxe. Prin optimizarea atenta a hartilor de consum din ECU, noi suntem capabili sa obtinem mai multa putere in acelasi timp cu o reducere a consumului.

Deasemenea, am fost primii care au promovat conceptul ECO-tuning in Romania, ce vizeaza o optimizare care urmareste scaderea consumului de combustibil. Aceasta idee ne-a atras o clientela importanta din domeniul transportului auto de marfa respectiv calatori, rezultatele insemnand o reducere de aproximativ 8-10% a consumului de combustibil. Principiul ECO-tuning-ului se aplica si motoarelor turbo-diesel cu electronica EDC16 (sau echivalent) dar si motoarelor pe benzina.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre

Facilitati: Service auto
Marca: Audi, Ford, Seat, Skoda, Volkswagen
Zone din Timisoara: Calea Buziasului

Anunt Gold Adrian Tires

Adrian Tires Timisoara - incarcare clima cu freon, verificare clima, curatare sistem clima, vulcanizare, sudare genti aluminiu, geometrie roti