Timisoara

Motorkraft

Motorkraft

Detalii

Adresa
Timișoara, Calea Stan Vidrighin, nr. 18
Telefon
0720248949
Web
https://www.motorkraft.ro
Categorie
Magazine piese auto / service-uri auto
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
3540

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Motorkraft Timisoara

Anul 2001 a insemnat inceputul activitatii noastre in domeniul auto (reparatii autovehicule apartinand grupului VAG - Volkswagen, Audi, Seat, Skoda). Asocierea dintre experienta de peste 7 ani in industria automotive, experienta acumulata in departamentele de design si productie hardware&software pentru ECU-uri (Engine Control Unit = unitate de control a motorului), module de ABS, Airbag etc. si cea de peste 10 ani in repararea autovehiculelor a condus la inceputul anului 2005 la "integrarea" chiptuning-ului (remapare) in domeniul de lucru. De atunci, mii de clienti au beneficiat de avantajele cresterii puterii si a cuplului motor.

Produsele de chiptuning oferite sunt certificate TUV si poarta marca unor firme prestigioase de tuning din Germania (Wetterauer GMBH) si UK (DNA Tuning). In dezvoltarea soft-urilor luam in considerare factorii de protectie a mediului de aceea automobilele echipate cu soft Motorkraft vor economisi combustibil si vor avea aceleasi emisii de noxe. Prin optimizarea atenta a hartilor de consum din ECU, noi suntem capabili sa obtinem mai multa putere in acelasi timp cu o reducere a consumului.

Deasemenea, am fost primii care au promovat conceptul ECO-tuning in Romania, ce vizeaza o optimizare care urmareste scaderea consumului de combustibil. Aceasta idee ne-a atras o clientela importanta din domeniul transportului auto de marfa respectiv calatori, rezultatele insemnand o reducere de aproximativ 8-10% a consumului de combustibil. Principiul ECO-tuning-ului se aplica si motoarelor turbo-diesel cu electronica EDC16 (sau echivalent) dar si motoarelor pe benzina.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre

Facilitati: Service auto
Marca: Audi, Ford, Seat, Skoda, Volkswagen
Zone din Timisoara: Calea Buziasului