Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro

Mozaicul, în centrul atenției

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
541

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mozaicul, în centrul atenției
Studenții-arhitecți, în Competiția Culorilor

Studenții anilor I și II de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, specializarea Mobilier și Amenajări Interioare, au reușit să aducă în centrul atenției mozaicul.
La începutul lunii iulie, Mapei România i-a provocat pe tineri, prin lansarea concursului „Competiția Culorilor Mapei”, care constituie astfel și practica studenților.
Practic, folosind materiale și unelte Mapei, studenții au avut de realizat tablouri de 60x60 cm, punându-și la încercare creativitatea și minuțiozitatea, atât prin design, cât și prin alegerea potrivită a culorilor sau tehnica de execuție.
Sub îndrumarea cadrelor didactice Anghel Andreea și Camil Milincu, viitorii arhitecți au realizat, în perioada 8 - 19 iulie 2019, 25 de lucrări, cele mai atent executate urmând să fie premiate.
Lucrările au fost reunite într-o expoziție, în holul principal al Bibliotecii Centrală a Universității Politehnica Timișoara, al cărei vernisaj va avea loc joi, 25 iulie, la ora 11:00, tot atunci fiind programată și festivitatea de premiere a celor mai bune lucrări.

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro