Timisoara

Multumim pentru ca ati directionat 2% Fundatiei „Pentru Voi”!

Multumim pentru ca ati directionat 2% Fundatiei „Pentru Voi”!

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
870

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cu ajutorul vostru, am strâns 115.910 lei (aproape 26.250 Euro), în campania din 2013, prin direcţionarea a 2% din impozitul pe venit. Cu aceste fonduri vom putea oferi în continuare servicii specializate beneficiarilor noştri: 200 timişoreni cu dizabilităţi intelectuale şi familiilor acestora.
“ V-aţi imaginat vreodată cum este viaţa părinţilor care au copii cu dizabilităţi intelectuale? V-aţi întrebat cum se descurcă aceştia cu un copil care are nevoie de îngrijire sau de o formă de sprijin permanent? Sau cum ar fi să nu puteţi pleca de acasă fără să găsiţi pe cineva care să aibă grijă de copilul de 30 sau 40 de ani? Pentru 200 de familii din Timişoara aflate în această situaţie, viaţa e un pic mai uşoară pentru că de 17 ani Fundaţia „Pentru Voi” le oferă serviciile de care au nevoie. Pentru ca să putem continua, avem nevoie de sprijinul comunităţii. De aceea, mulţumim din suflet tuturor care au ales să redirecţioneze 2% din impozitul pe profit Fundaţiei „Pentru Voi”. Le suntem recunoscători pentru increderea pe care o au in noi, pentru sprijinul pe care il acordă persoanelor cu dizabilitati intelectuale. Stim ca sunt multe nevoi, multe cauze umanitare, dar noi sperăm că vor ramane si in acest an alaturi de cei 200 de beneficiari ai Fundatiei.”, a declarat Laila Onu, director executiv al Fundaţiei “Pentru Voi”.

In 2014, cu 2% de la voi continuăm povestea „Pentru Voi”!
Anul acesta vom strânge fonduri pentru ca 200 de persoane adulte cu dizabilităţi intelectuale să beneficiezeîn continuare de serviciile specializate de care au nevoie: o locuinţă protejată (un loc pe care să îl numească „acasă”), un centru de zi, servicii la domiciliu.

Ne ajutaţi fără să cheltuiţi nimic!
Completaţi declaraţia 200 sau 230, în funcţie de sursa de venit şi trimiteţi-o la Direcţia Finanţelor Publice în oraşul în care aveţi domiciliul stabil, până cel târziu în 15 mai!

Descărcaţi formularul şi completaţi datele Fundaţiei „Pentru Voi”:
* Codul de identificare fiscală (codul fiscal): 8577099
* Contul organizaţiei în format IBAN: RO08INGB0002001138648910

Dacă sunteţi din Timişoara şi nu aveţi timp să depuneţi declaraţia la Finanţe, ne puteţi împuternici pe noi să o depunem pentru dumneavoastră!
Această acţiune nu reprezintă o donaţie, ci redirecţionarea a 2% din impozitul pe venitul din 2013 (pe care sunteţi oricum obligaţi să îl plătiţi statului), către o asociaţie sau fundaţie.