Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Munca sezonieră în Germania - cum și unde să cauți?

Munca sezonieră în Germania - cum și unde să cauți?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
322

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

"Munca în Germania devine din ce în ce mai profitabilă. Din octombrie 2022, salariul minim este de 12 EUR brut pe oră. Nici cei care caută un loc de muncă din această țară nu se plâng de lipsa ofertelor de muncă, întrucât angajatorii se luptă de câțiva ani cu deficitul de angajați. Verificați cum și unde să căutați un loc de muncă în Germania."

Unde să cauți un loc de muncă sezonier în Germania?

Cel mai simplu mod de a găsi un loc de muncă sezonier în Germania este să lucrezi cu o agenție de ocupare a forței de muncă, mai ales dacă nu vorbești germană. Ofertele actuale de locuri de muncă pot fi găsite pe site-urile companiilor care recrutează angajați.

Munca sezonieră în Germania - în ce industrii este ușor să găsești un loc de muncă?

Agricultura, horticultura si silviculturaÎn sectoarele agricole, horticultură și silvicultură, veți găsi de ex. oferte de muncă legate de recoltarea fructelor și legumelor, cultivarea hameiului și creșterea porcilor și operarea mașinilor. Salariul in aceasta industrie variaza intre 8,76 si 12 euro net pe ora.

Gastronomie si industria hoteliera


În industria alimentară și hotelieră nu lipsesc ofertele de locuri de muncă pentru ajutoare de bucătari, recepționere, menajere, chelnerițe și barmani. În acest tip de muncă este însă importantă o bună cunoaștere a limbii germane, mai ales în profesiile legate de serviciul clienți.

Constructii

În industria construcțiilor, lucrătorii sezonieri sunt cel mai adesea angajați în lucrări de renovare și finisare. Câștigul mediu în acest sector este de aproximativ 12 EUR net pe oră.

Munca fizica

Veți găsi muncă sezonieră, printre altele, în depozite și companii de producție, de exemplu, ambalarea comenzilor sau sortarea coletelor. Salariul mediu pentru acest tip de muncă este în jur de 10-11 euro pe oră.

Cât durează munca sezonieră și când este cel mai bun moment pentru a o căuta?

Munca sezonieră este un tip de angajare pe termen scurt, prin urmare angajatorii nu sunt obligați să plătească contribuții de asigurări sociale.

Cu toate acestea, trebuie îndeplinite următoarele condiții:

  • Când lucrează 5 zile pe săptămână, lucrătorul temporar nu poate îndeplini sarcinile mai mult de trei luni.
  • Când se lucrează mai puțin de 5 zile pe săptămână, durata maximă a muncii sezoniere este de 70 de zile lucrătoare.
  • Munca sezonieră este asociată cel mai adesea cu vacanțele de vară, dar ofertele atractive pot apărea și iarna.
  • Vara cu ușurință veți găsi locuri de muncă în gastronomie, industria hotelieră, turism și recoltare.
  • Iarna, ei caută muncitorii pentru stațiunii de schi.

Care este salariul mediu în Germania?

Salariul mediu brut lunar în Germania este de 4.100,00 EUR, iar salariul mediu pe oră este de 25,63 EUR. Cel mai mic tarif orar este de 12 EUR brut, iar salariul minim lunar este de 1.584 EUR.

Du-te la muncă în Germania cu GTV BUS!


Te gândești să lucrezi în Germania? Amintește-ți că dacă te hotărăști să pleci în Germania, trebuie să ajungi la destinație! În GTV BUS oferim o călătorie sigură și confortabilă direct la adresa indicată.

Vă puteți rezerva cursa online prin intermediul site-ului web bilet.gtvbus.ro. Dacă preferați contactul telefonic, vă așteptăm la următoarele numere: +40724325557 și +40739454944.

Transport persoane Romania-Germania
?

Pariați pe GTV BUS!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro